Ünlü Şarkıcıdan Şoke Eden Çıkış: Ölmek İstiyorum!

37 yıl aradan sonra yeniden Zorba sahnesinde hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan ünlü sanatçı Fedon, yakın zamanda hayatını kaybeden Metin Arolat’ı andı. Fedon “Metin gibi, Zeki Müren gibi sahnede ölmek benim için onurdur” ifadelerine yer verdi.

Ünlü Şarkıcıdan Şoke Eden Çıkış: Ölmek İstiyorum!

Sahne gösterileriyle ünlü olan Fedon, kendine özgü tarzı ve dikkat çekici kıyafetleriyle sahne alırken, Yunanca müziğin ritmiyle tabak kırma, masaları devirme ve peçeteleri havada uçuşmaya kadar birçok anlarla gündeme geliyor.

Ünlü Şarkıcıdan Şoke Eden Çıkış: Ölmek İstiyorum! - Resim : 1

37 yıl aradan sonra yeniden Zorba sahnesinde hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan ünlü sanatçı Fedon, her 15 günde bir sahne alacak ve bu süreçte Cefi ve Hande Dönmez gibi tanınmış isimlerin yanı sıra çeşitli Yunan sanatçılarının da performans sergileyecek.

Fedon sahnesine ilişkin değerlendirmelerde bulunurken çok heyecanlı olduğunu aktardı ve “Jübilemi sahnelerde yapmak istiyorum. Zeki Müren ve Metin Arolat gibi sahnede ölmek istiyorum, bu benim için büyük bir onurdur” ifadelerine yer verdi.

Ünlü Şarkıcıdan Şoke Eden Çıkış: Ölmek İstiyorum! - Resim : 2

METİN AROLAT SAHNEDE HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Kozyatağı'nda sahne alan şarkıcı Arolat, performansı sırasında aniden rahatsızlanmıştı. Kalp masajı yapılan sanatçı, acil müdahale için hemen ambulansa alınmış ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamamıştı.

Metin Arolat, 22 Eylül Pazar günü İstanbul Teşvikiye Camii'nde öğle namazını takiben cenaze namazı kılınaarak, son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Kaynak: Hürriyet Gazetesi