Gürkan Hacır, Barış Yarkadaş, İsmail Saymaz ve Eren Erdem'den 'en pahalı' simit ile yayın

Halk TV'de Gürkan Hacır, Barış Yarkadaş, İsmail Saymaz ve Eren Erdem'in yer aldığı programda Simit Sarayı'nın hisselerinin Ziraat Bankası tarafından alınması eleştirildi.

Gürkan Hacır, Barış Yarkadaş, İsmail Saymaz ve Eren Erdem'den 'en pahalı' simit ile yayın

Halk TV'de ekranlara gelen Şimdiki Zaman Siyaset programında Ziraat Bankası'nın Simit Sarayı'nın hisselerini satın alacak olmasına gönderme yapıldı.

Gürkan Hacır'ın sunduğu programda, Barış Yarkadaş, İsmail Saymaz ve Eren Erdem yer aldı.

Ziraat Finans Grubu’na bağlı Ziraat Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı’nın, kriz yaşadığı belirtilen Simit Sarayı’nın yüzde 51 hissesini Kavukçu Yapı’dan devralmak için Rekabet Kurulu’na başvuruda bulunması programda eleştirilirken tepki geçen girişim 'kurtarma operasyonu' olarak değerlendirildi.

Gürkan Hacır, "Sizi simitle karşılıyoruz. Biraz önce ana haber bülteninde sevgili İrfan Değirmenci de stüdyomuzdan görüntüleri görmüş, bize gönderme yaptı. Simitleri görülünce herhalde malum konu konuşulacak dedi. Dünyanın en pahalı simidi ne demek? Ne anlama geliyor? Bunu konuşacağız." sözleriyle yayını açtı.

Gürkan Hacır, Barış Yarkadaş, İsmail Saymaz ve Eren Erdem'den 'en pahalı' simit ile yayın - Resim : 1

Program bir tepsi simitle açıldı. İsmail Saymaz'ın, 'Şimdi bunların yarısı devlete mi ait? Bunların susamları mı devlete ait, hamuru mu?' sözleri dikkat çekti. Eren Erdem bu soruya, "Ortadan bölersen yüzde 51'ini bölmen lazım. Yüzde 49'unu yiyebilirsin" diyerek yanıtladı.

Etiketler
İsmail Saymaz Barış Yarkadaş Eren Erdem Halk TV