AKP'ye bir uyarı da kendi mahallesinden: Ekonomide ciddi sıkıntılar olduğunu kabullenin!

İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit yazarı Abdullah Şanlıdağ, AKP'ye bazı uyarılarda bulundu. Ekonomi konusunda ciddi sıkıntılar olduğunun kabullenilmesi gerektiğini söyleyen Şanlıdağ, "Seçim kazanmak çantada keklik dönemi bitti" dedi.

AKP'ye bir uyarı da kendi mahallesinden: Ekonomide ciddi sıkıntılar olduğunu kabullenin!

Türk lirasında yaşanan değer kaybıyla beraber ekonomik sorunlar her geçen gün daha da derinleşirken, iktidara yakınlığıyla bilinen ve AKP'ye bu konuda uyarılarda bulunan köşe yazarlarına bir yenisi daha eklendi.

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdullah Şanlıdağ, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun helalleşme adımının Anadolu'da karşılık bulmayacağı düşüncesini ileri sürdüğü yazısında "Lakin iktidar ile kararsız seçmenler arasındaki mesafe açılmaya başlarsa, asıl tehlike o zaman başlar. Türkiye’nin en önemli sorunu ekonomidir. Eğer kararsızlar, ekonominin iyi yönetilmediğine inanmaya başlarsa, o takdirde, dipten gelen dalgayı önlemek imkansız hale gelebilir" ifadesini kullandı.

'GENÇLİK BULUŞMALARININ SAMİMİ VE İNANDIRICI OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORLAR'

Özellikle gençlerin yeni yüz ve değişimden yana olduğunu dile getiren Şanlıdağ, bunun altında işsizlik, pahalılık ve siyasetçilerin bu kitleye yönelik projelerinin olmamasının yattığını söyledi. "Gençlik buluşmalarının çok samimi ve inandırıcı olmadığını, protokol düzenlemesinden ibaret olduğu dillendiriliyor. AK Parti buna çok dikkat etmeli" ifadesini kullandı. Şanlıdağ, şöyle devam etti:

"Aynı şekilde; ücretliler, dar gelirliler, küçük esnaf, çiftçi ve memur da gözetilip, derde derman olacak projeler hayata geçirilmelidir. Biden, Avrupa, terör örgütleri ve ne kadar hain yapı varsa hepsi de AK Parti’nin devrilmesi için umudu Millet İttifakı’na bağladılar.

'AK PARTİ'Yİ MUHALEFETE DESTEK VEREREK EKARTE ETMEK İSTİYORLAR'

Emperyalist küresel kefereler Akdeniz ve Karadeniz’deki doğal gaz kaynağı için sondaj çalışmalarına, CHP ve bileşenlerinin iktidarında asla müsaade etmezler. Şimdi Erdoğan’a diş geçiremedikleri için AK Parti’yi muhalefete destek vererek ekarte etmek istiyorlar. AK Parti yöneticilerine tavsiyem şu: AK Parti’nin yenilmez olduğunu ve her şartta iktidar olur düşüncesini terk edin. AK Parti’yi yenilmez kılan, milletine hizmet etmesi, dış güçlere boyun eğmemesi, adaletli olması ve ekonomiyi iyi yönetmesidir.

'ERDOĞAN'IN SERMAYESİNİ TÜKETTİNİZ'

Ekonomi konusunda ciddi sıkıntılar olduğunu kabullenin ve adımlarınızı ona göre atın. Erdoğan’ın karizmasının erozyon yaşadığı ve seçimleri kaybedeceği algısı oluşturulmaya çalışılıyor. Artık 'Nasıl olsa arkamızda Erdoğan gibi bir lider var, çalışmamıza ne gerek var, seçim kazanmak, çantada keklik gibidir' diyerek yan gelip yatma dönemi bitti. Erdoğan’ın sermayesini tükettiniz. Çıkın sahaya ve halkın taleplerini öğrenerek, çözüm için Reise yardımcı olun."

Etiketler
Abdullah Şanlıdağ Yeni Akit Seçim