İsmail Saymaz iktidara sert çıktı: 'AK Parti üyeleri kendilerine köprü yapmışlar, bizi koymuyorlar'

Gazeteci İsmail Saymaz, katıldığı televizyon programında bugün açılışı yapılan Çanakkale Köprüsü'ne yönelik eleştirilerde bulundu.

İsmail Saymaz iktidara sert çıktı: 'AK Parti üyeleri kendilerine köprü yapmışlar, bizi koymuyorlar'

Yap-İşlet-Devret modeli ile yapılan ve açılışı bugün Güney Kore Başbakanı ile AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gerçekleştirilen 1915 Çanakkale Köprüsü, Halk TV'de yayınlanan Perdenin Önü Arkası programının da gündemindeydi.

''MEGA KAMBURLAR''

Konuya ilişkin canlı yayında konuşan gazeteci İsmail Saymaz, iktidarın 'mega projelerine','mega kambur' olarak isimlendirdi.

Saymaz, ''1915 Köprüsü, toplumun aşmakta zorlandığı Osmangazi gibi yatırımların benzeri. İstanbul Havalimanı'da böyle. Bunlar genellikle iktidarın seçim öncesine alel acele yetiştirdiği ve mega proje adını verdiği mega kamburlar bunlar'' ifadelerini kullandı.

''SANKİ AKP'LİLER KENDİLERİNE KÖPRÜ YAPMIŞLAR''

Saymaz ayrıca söz konusu projelere yönelik eleştirilere ''O zaman geçmeyin'' diye yanıt veren AKP'lilere de sert çıktı.

''Benim paramla yapıp bana artistliği anlamı var mı? Ben de para veriyorum'' diyen Saymaz, ''Geçmeyince para veriyorsun, geçince iki para veriyorsun; böyle bir sistem kurmuşlar.

Bu köprüleri sanırsınız AK Parti üyeleri karşılıyor. AK Parti üyeleri bize köprü yapmışlar, bizi koymuyorlar. Bize rağmen köprü yapıyorlar, bizi geçirmiyorlar'' ifadelerini kullandı.

Etiketler
İsmail Saymaz Çanakkale Çanakkale Köprüsü AK Parti