Güçlü Tırnaklar İçin İpucu

Tırnaklarınızın sürekli kırılması ve soyulması günlük yaşamınızı olumsuz etkiliyorsa evde yapacağınız bazı minik adımlar tüm sorularınızı ortadan kaldıracaktır. Gelin bu ipuçlarına birlikte bakalım...

Güçlü Tırnaklar İçin İpucu

Tırnak bakımı her kadının özen gösterdiği bir konu. Özellikle son yılların vazgeçilmez nail art görünümleri ve protez tırnaklar, tırnak bakımına verilen önemi bir hayli arttırdı. Beslenme alışkanlıklarınız, vücudunuzun ihtiyaç duyduğu vitaminler ve minerallerin sağlanması tırnaklarınızın güçlenmesinde önemli rol oynadığını biliyor muydunuz? Güzellik salonlarında yüzlerce lira vererek tırnaklarınıza zarar vermek yerine evinizde yapacağınız bazı rutinlerle muhteşem tırnaklara sahip olmak ister misiniz? Gelin birlikte tırnaklarınızı güçlendirecek doğru adımları inceleyelim...

Tırnaklarınızı pırıl pırıl göstermenin sırrı, onlara düzenli bakımdan geçiyor. Profesyonel markaların tırnak bakım yağları bu konuda size yardımcı olabilir. E vitamini yağı pek çok açıdan güçlü ve besleyicidir. Antioksidan özelliği ile ön plana çıkan bu yağ, tırnaklarınız için güçlü etkilere sahiptir. Kırılma ve soyulmaları önlemesinin yanı sıra tırnaklarınızın uzamasına da yardımcı olur.


Soğuk algınlığı, grip ve benzeri rahatsızlıklarda kullanılan Vicks, tırnak bakımında kullanılması önerilen etkili bir ürün. Yapılan araştırmalara göre, düzenli Vicks kullanımı tırnak mantarını iyileştiriyor ve tırnakları büyük oranda güçlendiriyor.

Tırnaklarınızı uzatmak için alternatif yöntemler ararken, jel oje uygulamalarının tırnaklarınızı zayıflatabileceğini ve soyulmasına neden olabilir. Ayrıca ultraviyole ışığa maruz kalmak da ciddi bir risk faktörü olabilir. Eğer hala jel oje uygulamalarına devam etmeye kararlıysanız, aralıklarla tırnaklarınıza mola vermek ve onları dinlendirmek de oldukça önemlidir.