İşte CHP İzmit'te kazanan isim

418 delegenin 411’inin sandık başına gittiği CHP İzmit İlçe Kongresi'nin kazananı mevcut ilçe başkanı Hakan Çakar oldu. Çakar oy kullanan 411 delegeden 253’ünün oyunu aldı.

İşte CHP İzmit'te kazanan isim

CHP İzmit İlçe’nin Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği kongresinde saat 15.00’te başlayan oy kullanma işlemi saat 18.00’de sona erdi. Mevcut başkan Hakan Çakar ve Gökhan Ercan’ın aday olduğu kongrede 4 sandıkta 411 delege oy kullandı. Kullanılan oyların 253’ünü Hakan Çakar, 152’sini ise Gökhan Ercan aldı. 6 oy ise geçersiz sayıldı. Seçimlerde kurulan 4 sandıktan da Hakan Çakar çıktı.

ÖRNEK KONGRE OLDU

Özgür Kocaeli gazetesinden Süriye Çatak Tek'in haberine göre, seçimin ardından İl Başkanı Cengiz Sarıbay açıklama yaptı. Sarıbay, “Sandalyeler havadan uçmadan eleştiri yapılarak seçim yapıldı. İki genç adayımız var. Sonuçta bir kişi kazanacaktı. O da Hakan Çakar arkadaşımız oldu. Hakan Çakar değil, CHP kazandı. Her iki arkadaşımıza seçim sürecinde gösterdikleri özveri için teşekkür ediyorum. En ufak dedikodu ve belden aşağı vurma olmadı. Bundan sonra böyle seviyeli seçim olacağına inanıyorum. Kazananların yolu açık olsun. Gökhan Ercan her zaman partimizin aydınlık yüzüdür” dedi.

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Seçimi kaybeden Gökhan Ercan ise seçimde oy kullanan tüm delegelere teşekkür etti. Ercan, “Seçimden önce dedik. Kazanan ya da kaybeden olmayacak. Türkiye’de kaybettiğimiz genel iktidarımızı geri kazanacağız” dedi. Partililerin alkış ve sloganları içinde kısa bir konuşma yapan başkan Hakan Çakar, “Bugün her şey çok güzel oldu. Her şey çok daha güzel olacak. Gökhan arkadaşımızla birlikte Büyükşehir’i almak için çalışacağız” dedi.

İşte CHP İzmit'te kazanan isim - Resim : 1

TEK TEK KARŞILADILAR

Kongre öncesi ilk olarak mevcut ilçe Başkanı Hakan Çakar salona geldi ve partilileri tek tek karşıladı. Çakar ev sahibi olarak tüm partilileri ve delegeleri kapıda karşıladı. Ardından saat 10.30’da Gökhan Ercan salona geldi. Ercan ve Çakar salonda yan yana gelerek birlik ve beraberlik pozu verdi. Kongreye erken gelen isimler arasında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve eski milletvekili Hikmet Erenkaya yer aldı.

İşte CHP İzmit'te kazanan isim - Resim : 2

DİVAN BAŞKANI DEĞİŞTİ

Kongreye Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, eski milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Hikmet Erenkaya, Bekir Yurdagül, İstanbul eski Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, ilçe başkaları, STK yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede divan başkanının Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca olacağı daha önce açıklanmıştı. Ancak Karaca’nın kongreye katılmaması nedeniyle yerine divan başkanlığına İstanbul eski Milletvekili Kadir Gökmen Söğüt seçildi.

İşte CHP İzmit'te kazanan isim - Resim : 3

BU HÜRRİYET KAVGASI

Kongrenin açılış konuşmasını yapan İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, “CHP her zaman devrimci bir parti olmuştur. 15 yıldır kentti yöneten AKP anlayışından belediyeyi alan bir yönetim olarak karşınızdayız. Ülkede artık bir iktidar havası esiyor. CHP iktidara yürüyor. Bizler el ele kardeş kardeşe iktidara doğru beraber yürüyoruz. Genel başkanımızla birlikte yol yürümekten onur duyuyorum. Bu kavga hürriyet kavgasıdır” dedi.

DEMOKRASİ GÜÇLERİNİ UNUTMAYIN

CHP’nin tüm demokrasi bileşenlerinin desteği ile İzmit Belediyesi'ni aldığını söyleyen eski Milletvekili Bekir Yurdagül, İzmit ilçe örgütünün olağanüstü çabasını da kutladı. İYİ Parti ittifakı dışında CHP’ye destek veren demokrasi güçlerinin unutulmaması gerektiğini söyleyen Yurdagül, “5 yıl çabuk geçer. 5 yıl sonra tekrar seçimi almak için demokrasi güçlerine önem vermek gerekiyor. Onlara gidecek yüzümüz olmalı. Onlarla birlikte kentin yönetilmesi gerekiyor” dedi.

İşte CHP İzmit'te kazanan isim - Resim : 4

HALKA TEPEDEN BAKMAYIN

Körfez İlçe Başkan adayı olan Bozkurt Uslu ise halkın CHP’den iktidar olmasını beklediğini ve bu nedenle kazanan başkanların birlik ve beraberliği sağlamasını istedi. CHP eski il yöneticisi Fethi Güven ise ilçe başkanlığına seçilecek ilçe başkanının halka tepeden bakmayan biri olmasını isterken, aynı zamanda belediye başkanının da halka tepeden bakmaması gerektiğini söyledi.

İşte CHP İzmit'te kazanan isim - Resim : 5

YENİ KURULAN PARTİLERLE İLGİLİ KONUŞMAYIN

CHP’nin büyük bir aile olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Bu partinin şemsiyesi büyük. Delege bana oy vermedi diye yüzümüzü çevirmeyeceğiz. Şemsiyemizi genişleteceğiz. Hiçbir arkadaşımız yeni kurulacak partilerle ilgili yorum yapmasın. Sizin işiniz o değil. Bizim dışımızda gelişen siyasi bir atraksiyon. Onlar birer proje. Tüm partililerimiz sevecen olmalı, yolda sigara içmeyin, burnunuzu karıştırmayın. Herkese örnek olmalısınız. İnsanlara selam verip hal ve hatırlarını sormalısınız. Her zaman halkın içinde olun. İnsanlar gerçekten sizin halk adamı olduğunuzu bilmeli. Hangi arkadaşımız kazanırsa kazansın hepimizin başkanı olur” dedi.

EMEĞİN YOĞUN OLDUĞU YERLERDEN OY ALMALIYIZ

Sarıbay’ın ardından kürsüye çıkan CHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Hurşit Güneş, CHP’nin İzmit’te belediyeye ait olan bir yerde kongresini yapmasından ve son seçimden sonra ortaya çıkan tablodan dolayı mutlu olduğunu kaydetti. CHP’nin Kocaeli’de kısmi bir kazanım elde ettiğini söyleyen Güneş, “Kocaeli’de belediye kazanmak çok önemli. Kocaeli bir emek kenti. Sosyal demokrat bir partiysek emeğin yoğun olduğu yerlerde oy almamız gerekiyordu. Bunun için öncelik parti içi demokrasidir. Yarış olursa kavga olmaz.

İZMİT’İ BAŞARILI KILIN

Bizim burada bir tane belediyemiz var. Keşke daha fazla olsaydı. İyi bir partili bu belediyenin kamuoyu nezdinde başarılı olmasını sağlamalıdır. Bu sayıyı yükseltmek için bizler bu belediyeyi başarılı kılmalıyız. Belediye başkanı ile ilgili sıkıntımız olabilir, eleştirilerimiz olabilir. Darıca’daki kişi de 'İzmit Belediyesi başarılı bir belediye' demeli. Bu durum Fatma Kaplan Hürriyet’e de büyük sorumluluk veriyor. İstanbul ve Ankara bizim için vitrindir. Her iki belediye başkanımız da parti tarafından gözetiliyor.

İL KONGRESİ DE ÇOK ADAYLI OLSUN

Ben her zaman Kocaeli’de olacağım. Gerçek CHP’liler asla partilerini terk etmezler. 2023 yılında Kocaeli’de CHP Büyükşehir Belediyesi'ni almalı. Biz Büyükşehir’i kazanabiliriz ve herkes buna inanmalı. CHP’nin önü açıktır. İlçe seçiminde bir arkadaşımız seçilecektir. Elbette çok önemlidir ama yaşamsal değildir. İlçe kongrelerini tamamladıktan sonra il kongresini yapacağız. İnşallah o da çok heyecanlı ve çok adaylı olur. İçinizde inanç varsa daha büyük bir salonda kongremizi yapalım” dedi.

SLAYTLARA TEPKİ

Eski ilçe başkanı Selman Yıldırım’ın konuşmasının ardından faaliyet raporunun sürekli ekranlarda dönmesi üzerine partililerden Hüsrev Bilgili, Hakan Çakar’ın reklamı yapıldığını belirterek tepki gösterdi. Sadece bir adayın slaytlarının dönmesinin haksızlık olduğunu söyleyen Bilgili’ye Milletvekili Haydar Akar, “tamam tamam” deyince tepki gösterdi. Bilgili, “Vekilim yanlış yapıyorsunuz” diyerek tepkisini yükseltince partililer tarafından dışarı çıkartıldı. Tepki üzerine slaytlar kaldırıldı ve sadece Türk bayrağı kaldı.

YUVACIK OLMASA NE YAPACAKLARDI

Kocaeli’nin AK Parti’ye büyük bir oranla destek verdiğini ancak verdiği desteğin karşılığını almadığını söyleyen Milletvekili Tahsin Tarhan, “Eskiden bir bakan verirlerdi şimdi onu da vermiyorlar. Çünkü ne de olsa oy veriyorlar diyorlar. Verdikleri hiçbir sözü tutmuyorlar. Biz onlara yanlış yapıyorsunuz dediğimizde onlar hemen Yuvacık diyor. Yahu o Yuvacık olmasaydı belediyenin bütçesi bu rakamları bulabilir miydi. Halkımız hiç merak etmesin, CHP oldukça onlar bu ülkeye bir şey yapamazlar.

SANDIKTA KARAR VERİN

Çok çalışmalıyız. Bayrağı ileriye taşıyacak arkadaşlarımızı seçmeliyiz. Sefa Sirmen, Hikmet Erenkaya üzerinden siyaset yapanlara fırsat vermeyin. İl başkanlarımız, milletvekillerimiz üzerinden siyaset yapanlara izin vermeyin. Sandığa gidin kimin başarılı olacağına inanıyorsanız ona göre karar verin. Abilerimiz üzerinden çok siyaset yapıldı. Ne Sefa Sirmen, ne Hikmet Erenkaya, ne Hurşit Güneş üzerinden siyaset yapılarak bir şey olmaz. Erol Köse ile gurur duyuyorum” dedi.

4 YIL SONRA BÜYÜKŞEHİR'İ ALACAĞIZ

Her iki ilçe başkan adayını tebrik eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Seçim sürecinde hiç kavga etmeden, partimize yakışan bir kongreye imza atıyorlar. Sandıkta hangi arkadaşımız çıkarsa çıksın yarın kol kola girecekler ve İzmit için çalışacaklar. Belsa’ya millettin bayrağını diktik. Yarından itibaren bütün yöneticilerimizle kol kola girip Büyükşehir Belediyesi'ni alacağız. 4 yıl sonra Büyükşehir Belediyesi'ni ya alacağız ya alacağız.

ADİL OLACAĞIZ

Şu anda hep, bir hizmet kesme çabası var. Onların kötü politikalarına güler yüzümüzle cevap vereceğiz. Adil, israfın önünü kesen, yetimin hakkını yemeyen ve yedirmeyen anlayışla bu bayrağı dikeceğiz. Az zamanımız var. Hep birlikte başarmak zorundayız. Bir olursak nasıl İzmit’i aldıysak yarın da Büyükşehir’i alacağız. Barış içinde yaptığımız kongrelerimiz beni daha da umutlandırıyor” dedi.

BAŞARACAĞIZ

2024 yılında Kocaeli’yi alacaklarına olan inançlarının yüksek olduğunu söyleyen PM üyesi ve Milletvekili Haydar Akar, “Yerel seçimde Kocaeli’de başarımız topal kaldı. Önümüzdeki seçimlerde bu durumu düzelteceğiz. Mevcut yönetime yaptıkları katkılar için teşekkür ediyorum, yeni seçilen arkadaşların da başarılı bir şekilde çalışacaklarına inanıyorum. İki genç arkadaşımız aday. Kazanmayan arkadaşımız da aynı şekilde partiye hizmet edecektir” dedi.

BAŞARIYI GENELE TAŞIYACAĞIZ

CHP İzmit İlçe Kongresi'nde aday olan Hakan Çakar ve Gökhan Ercan aralarında yaptıkları kura çekimi sonucu ilk olarak Gökhan Ercan konuşma yaptı. Kendisinin İzmitli olmaması ve Ankaralı olması eleştirisine esprili bir yanıt veren Ercan 'Ankara bebesiydim, İzmit çocuğu oldum' dedi. İki adaylı seçimde ortaya çıkan güzel sinerjinin önemini anlatan Ercan, “Bugün burada iyi ya da kötü yönetim seçilmeyecek. Bu kongre iyi ve daha iyinin ortaya çıkacağı bir kongredir. Yerelde alınan başarıyı genele taşıyacak bir yönetim seçilecektir.

GÜÇLÜ ÖRGÜT OLACAĞIZ

Bizler ilçe başkan adaylarıyız. İddia ortaya koyuyoruz. Eksikleri görüyoruz ve projelerimiz var. Tüm delegelerimizle bir araya geldik ve onlara projelerimizi anlattık. Üyelerimiz ve mahalle başkanlarımızla senkronize bir örgüt oluşturmalıyız. Bizim en büyük projemiz üyemizi partimiz içinde daha etkin hale getirmektir. İlçe başkanlığı bir makamdır. Güçlü örgüt genç, kadın, mahalle temsilcileri ve üyemizle birlikte olur. Güçlü örgüt belediye başkanımızı siyaset sahnesinde güçlü kılar” dedi.

KARDEŞLİĞİ İNŞA EDECEĞİZ

İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, “Yarından itibaren iktidara giden meşaleyi İzmit’e yakacağız. Kimseyi ötekileştirmeyen, herkesi kucaklayan, vatandaşın derdini sıkıntısını dinleyen, çözüm üreten başkan olmaya devam edeceğim. Partimizde kadınların emeği, gençlerin mücadelesi artık karşılığını bulacaktır. Bu aile artık kavga, bireysel hırs değil iktidar istiyor. Haydi, artık birlikte yola çıkıyoruz. Hepinizin istediği birlikteliği, kardeşliği birlikte inşa edelim. Göreve geldiğimiz günden bu yana kimseyle didişmedik. Sadece iktidar olmak için çalıştık. Yeni üye kayıtlarına önem verdik.

TABANIN SESİ OLACAĞIZ

Hakan Çakar ne yaptı değil, Hakan Çakar ve yönetim kurulu, Fatma Kaplan Hürriyet, sahadaki emekçi dostlarımız ve parti büyüklerimizle birlikte İzmit Belediyesi'ni kazandık. Seçimde sandıklarımıza sahip çıktık. Zafer, en çok hak eden ve mücadele edenindir. Tabanımızın sesi olacağız. Onların isteklerinin tercümanı olacağız. Partimizin yerelde aldığı oyu artırarak İzmit Belediyesi'ni kalıcı kılacağız. Büyükşehir’de partimize en büyük desteği İzmit’ten vereceğiz. Halkımızdan asla kopmayacağız. Kardeş köy projesi ile İzmit’i mahalleleri ve köyleri ile yakınlaştıracağız” dedi.

İşte CHP İzmit'te kazanan isim - Resim : 6

CHP İzmit İlçe Kongresi'nde konuşmalar sonrası oy kullanma işlemlerine geçildi.

LİSTELERİ BELLİ OLDU

CHP’de mevcut ilçe Başkanı Hakan Çakar ve İl yöneticisi Gökhan Ercan’ın yarıştığı İzmit İlçe kongresinde iki adayın da listesi belli oldu.

ERKAN (HAKAN) ÇAKAR’IN LİSTESİ

Yönetim Kurulu: Ertuğrul Baloğlu, Veli Beyaztaş, S. Neslişah Çakar, Tuncay Çakır, Tolga Çetin, Nagip Çiçek, Muhammet Koç, Umut Kolaylı, Hacer Naiboğlu, Cengiz Özdemir, Emine Özdüzgün, Mustafa Pektaş, Anıl Deniz Pişkin, Çetin Seymen, Ayça Nur Soydan, Şenol Tonyalı

İL DELEGE LİSTESİ

Sadettin Acar, Cengiz Acar, Bülent Afacan, Arslan Ağca, Nurdoğan Aka, Barbaros Akkuş, Kenan Akman, İsmail Aktaş, Fahriye Arpan, Süleyman Altunışık, Emin Andız, Kaya Aslan, Ahmet Sefa Aşkın, Pınar Atabay, Serpil Atilla, Hasan Ay, Yasemin Aygen, Orçun Aygün, Celalettin Balkaya, Mustafa Arda Başaran, Zeynel Abidin Başlak, Ahmet Başkan, Taylan Bingöl, Bekir Bozan, Orhan Bozkurt, Münaceddin B. Bulucu, Mehmet Büyük, Cengiz Çakar, Erkan Çakar, Halis Çakır, Nurdoğan Çakır, Hamdi Çakır, Nuran Çakır, Birol Çalım, Bekir Çelik, Jale Çelik, Hasan Çelik, Sadun Çetin, Nejat Çetin Bedri Çiftçi, Temel Çubukçu, Gökhan Darcan, Abdulgani Doğan, Mustafa Kemal Dönmez, Güldüren Durak, Nurten Düzgün, Tevfik Emek, Çağdaş Engin Yener Erdem, Nermin Erdoğan, Hikmet Erenkaya, Şeyda Ergüzeroğlu, İsmail Erkul, Ethem Erman, Gülay Erözer, Ayhan Ersöz, Güler Ertekin, Emre Ertuğ, Sedat Fidan, Dalistan Filiz, Sefa Enes Filiz, Nilgül Gök, İbrahim Güçlü, Latife Gündüz, Sedar Gürsoy, Fethi Güven, Nazım Hacıoğlu, Ömer Hazer, Celal Hülür, Fatma Kaplan Hürriyet, Ercan Kaçan, Mustafa Kahraman, İsmet Kanık, Recep Kaplan, Hüseyin Karadeniz, Mehmet Ali Karadeniz, Ahmer Kavurmacıoğlu, Zihni Kayhan, Gülhan Kesemeli, Emine Keser, Zeki Keskin, Ali Kamer Kılıçdaroğlu, Mustafa Kibar, Mustafa Yılmaz Koç, Gökhan Korkmaz, Sevgi Koyun, Selçuk Kurcan, Yalçın Kuşkan Mehmet Kut, Dilşah Küçük, Vedat Küçük, Osman Küçükosmanoğlu, Rahmi Küpçü, Resul Merdan, Şuayip Muti, Melike Naipoğlu, Enver Nair, Lütfü Obuz, Seyhan Odabaş, Emin Oktay, Ali Orhan, Metin Ortaç, Engin Özacan, Çelik Özdamar, Suat Özdemir, Metin Özen, İsmail Özer, Remzi Özkan, Ayşegül Özkan, Ahmet Öztürk, Güngör Öztürk, Remzi Polat, Fikri Rende, Ercan Sağlam, Şemsettin Saral, Özgür Sarıca, Mihdiye Satıcı, Selahattin Semiz, Aypar Solak, Ömrüye Sözer, Erol Şerit, Mehmet Şişman, Cemal Taşçı, Yakup Temel, Ayşe Tırka, Kemal Timur, Ahmet Fikret Toker, Mehmet Topgöz, Mete Toksöyle, Mithat Kopal, İlkay Tuğralı, Ergün Türkdoğan, Necmi Usta, Gülay Ustaoğlu, Aysel Üçer, Abdullah Yavuz, Ayhan Yıldız, Ahmet Yılmaz, Metin Yılmaz, İsmail Yılmaz, Ayşe Yılmaz, Yunus Emre Yılmazoktay, Erdal Yurt, Mustafa Yüce, Uğur Mert Yücel, Sabriye Yüksel, Adem Yüksel ve Ali Zorlu.

GÖKHAN ERCAN YÖNETİMİ

Mehmet Nazım Gençtürk, Engin Akbulut, İlyas Ataç, Umur Bakkal, Aslıhan Başkal, Hüsrev Bilgili, Ali Osman Ekşi, Aysun Hacıoğlu, Ali Sarı, Hande Sarıgülle, Gülcan Sertel, Ayşegül Göloğlu Şirin, Vedat Özdenizer, Özcan Özer, İlker Ulusoy, Ercan Umutlu.

İL DELEGELERİ

Yasemin Sağlık, İlhan Ağca,Alper Akbalık ,Bülent Aksu, Ekin Akyollu, Ersin Albayrak, Pınar Albeni, Rıtvan Alkan, Süleyman Altunışık, Emre Andız, Caner Arduç ,Harun Arıcan, Ercan Aslan, Ahmet Sefa Aşkın, Aysun Ataman, Melike Ateş, Murat Mustafa Satı, Umur Bakkal, Mustafa Arda Başaran, Efecan Beyhan, Aslıhan Biçimli, Osman Boz, Erdal Bozkurt, Birmay Burhaoğlu, Davut Cömert, Umut Ceylan, Temel Çağlayan, Erkan Çakar, Nazmi Çalış ,Hasan Çelik, Jale Çetin, Ufuk Çelik, Sadun Çetin, Necdet Çetinak, Bedri Çiftçi, Temel Çubukçu, Burçin Bahar Dadak, Zeynep Dağlaroğlu, Güneş Yaşar ,Cemal Derya, Mehmet Nazım Gençtürk, Süleyman Dinç, Mustafa Doğan, Yonca Dolanbey, Berkay Yıldızlı Dorukhan, Bayram Durmuş, Kamil Duymuş ,Nilgün Düzen, Yağmur Ediş ,Bakiye Ekit, Gökhan Ercan, Sinem Erdem, Fahrettin Eren ,Şeyda Nur Erinç, Osman Ertan, Sena Ertaş, Enver Eyüpoğlu, Keramettin Gençtürk, Yasemin Göçlü, Cengizhan Göğdemir, Birgül Gök, Hamiyet Göksu, Hüseyin Güçlükaş, Alettin Gül, Emre Gümüş, Mehdi Kaan Günan, Güven Günaydın, Sultan Güngördü, Murat Güven, Dilşat Hasret Haczeyni, Ömer Hazer, Ayhan İlhan, Lütfü Uğur İnan, Hüseyin İnceoğlu, Ahmet Demir ,Tahir Kaçan, Gökhan Kahya, Mühip Kanko, Fatma Kaplan Hürriyet, Gülsen Kavas, Ahmet Kavurmacıoğlu, Sinem Alçınkaya, İlhan Keleş, Gökhan Keser, Ünal Kesgin, Selin Keskin, Ali Kamer Kılıçdaroğlu, İhsan Kızıltan, Kıymet Kocacık, Saffet Koşar, Sevgi Koyun, Meliha Kösemen, Servet Kulaksız, Bekir Kurt, Selahattin Kurtuluş ,Yalçın Kuşkan, Ali Kuzu, Recep Küçük, Mehmet Ümit Küçükkaya, Hülya Küsmez, Ahmet Mirzaoğlu, Şuayip Muti, Hakan Nalbantoğlu, Buse Namlıoğlu, Ruhan Odabaş, Osman Olgun, Sevim Ötkün, Meral Özaydın, Cengiz Özcan, Kenan Özdemir, Kerem Özmen, Eylem Yapıcı, Melisa Saraç, Oğuz Saraç, Meltem Sarı, Hande Sarıgülle, Mihtiye Satıcı, Esra Serim Çalım, Erdoğan Sevencan, Mehmet Solakoğlu, Hikmet Soylu ,Raife Şahin, Esra Saliş, Adnan Şen, Hüseyin Şimşek, Fehmi Timur, Nesrin Toker, Şenay Topuz, Ehlinaz Torun Kayabaşı ,Zihni Tosun, İbrahim Turgut, Güler Türkdoğan, Orhan Ulu, Ercan Umutlu, Adnan Uzun, Hacı Ahmet Uzun, Damla Vuranok, Eşref Yağcı, Nazhanım Yazar, Cumhur Yazıcı, Erol Yıldırıcı, Selman Yıldırım, Erfin Akbaş, Didem Erdem, İsmail Yılmaz, Mustafa Yüce, Sabriye Yüksel, Ali Zorlu, Günay Zoyteymur.

Etiketler
CHP kurultayı Kongre İzmit