AKP'li vekil İl Genel Meclisi'nde 'başkanlık koltuğu'na oturdu! İşte Saray'ın iktidar anlayışı

AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ İl Genel Meclisi toplantısına katılarak ‘başkanlık’ koltuğuna oturmasıyla tepki çekti.

AKP'li vekil İl Genel Meclisi'nde 'başkanlık koltuğu'na oturdu! İşte Saray'ın iktidar anlayışı

AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ İl Genel Meclisi olağanüstü toplantısına katılarak ‘başkanlık’ koltuğuna oturdu. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol duruma sert tepki göstererek konuyla ilgili yetkililerden açıklama beklediğini ifade etti.

CHP’li Erol’un açıklamasında, “Elazığ'da AKP Milletvekili Demirbağ’ın İl Genel Meclisi toplantısına katılarak başkanlık etmesi, devlet geleneklerinin nasıl yok edilip Parti Devletinin göstergesi olduğunu gösteriyor. İçişleri Bakanlığı ve Elazığ Valiliği bu konuda sorumluluk duymalıdır ve kamuoyuna açıklama yapmalıdırlar” dedi.

AKP’li Demirbağ ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Elazığ İl Genel Meclisinin olağanüstü toplantısına katılmak suretiyle il genel meclis başkanımız, il genel meclis üyelerimiz, özel idare genel sekreterimiz ve özel idare genel sekreter yardımcımız ile birlikte ilimiz ile ilgili konularda istişarelerde bulunduk” ifadelerini kullandı.

Etiketler
Elazığ Milletvekili Saray