CHP'li Başarır: 'Çocuklarım cumhurbaşkanının nerede görseler korkuyorlar'

CHP'li Ali Mahir Başarır, "Evde çocuklarım televizyon seyretmedi 10 gün. Cumhurbaşkanının nerede resmini, videosunu görseler korkuyorlar annelerine sarılıyorlar." ifadelerini kullandı.

CHP'li Başarır: 'Çocuklarım cumhurbaşkanının nerede görseler korkuyorlar'

Katıldığı bir televizyon programında, Sakarya'da kurulu Tank Palet Fabrikası'nın Katar ortaklı BMC'ye peşkes çekilmesini gündeme getiren CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, AKP'nin, yandaş medyanın ve trollerin hedefi olmuştu.

Başarır, hedef gösterilmesinin ardından yaşadıklarını Bizim TV'de konuk olduğu Şaban Sevinç'e anlattı.

Başarır, "Evlendim. Bunu konuşurken çok zorlanıyorum. Benim eşim hayatında iki kez ağladı. Bir karnı burnunda iki kızımla birlikte yemin törenime geldi. İkinci kez niye ağladı biliyor musunuz? Havuz medyası o kanallar. Hiç affetmeyeceğim. NTV. O kanala saygım vardı.. Günlerce eşimin ve 2 kızımın Meclisteki ilk günkü görüntülerimi yaydı. Eşime ve iki kızıma hakaret ettiler. Eşim ikinci kez orada ağladı benim. Ben onurla şerefle 34 yaşımda askerlik görevimi yaptım. Bunu bana nasıl söyleyebilirler." ifadelerini kullandı.

Başarır, "Orduya hakaret etmek gibi bir maksadım varsa en değerli varlıklarım üzerine yemin ediyorum. Tank Palet fabrikası. Kurduğum cümle bu. Kurduğum cümlede hata da olabilir. O da düzeltildi. Mehmetçik başımın tacı. Ailemden, çocuklarımdan ne istediniz o görüntüleri verdiniz. Bunu siyaset söylemiyorum. Evde çocuklarım televizyon seyretmedi 10 gün. Cumhurbaşkanının nerede resmini, videosunu görseler korkuyorlar annelerine sarılıyorlar. Sayın cumhurbaşkanım neden benim çocuklarıma evlatlarıma nefret dilini kustunuz? Ne istediniz onlardan bizden ne istediniz?" ifadeleriyle yaşananlara tepki gösterdi.

Ali Mahir Başarır'ın Şaban Sevinç'e konuk olduğu program:

Etiketler
Ali Mahir Başarır