AKP'li Mehmet Metiner, 'Gizliliğini ihlal ettin' diye kızdığı ilaçla iyileştiğini inkar etti

Mehmet Metiner, koronavirüs tedavisi sırasında kullandığı bir ilaçla ilgili yapılan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

AKP'li Mehmet Metiner, 'Gizliliğini ihlal ettin' diye kızdığı ilaçla iyileştiğini inkar etti

CNN Türk ekranlarında yayınlanan CNN Türk Masası'nda Hakan Bayrakçı, 'Koronavirüsü 30 saniyede iyileştiren bir ilaç var' açıklaması sonrası, ilacı Mehmet Metiner'in de kullandığını söyledi. İlacı kullandığını kabul eden Metiner, bir açıklama yaptı.

Bayrakçı, bulunduğunu iddia ettiği ilaçla ilgili "Ayaktaki hastanın testini 30 saniyede pozitiften negatife çeviriyor. Entübe yatan hastayı da ertesi gün ayağa kaldırıyor." açıklamasını yaptı.

Mehmet Metiner'in de ilacı kullandığını söyleyen Bayrakçı, Sağlık Bakanı ile Metiner vasıtasıyla tanışarak ilaçla ilgili bilgi verdiğini söyledi. Metiner, Bayrakçı'nın açıklması üzerine "Sen bizi kobay olarak mı kullandın?" diyerek tepki gösterdi.

Bayrakçı'nın detayları anlatmasından rahatsız olan Mehmet Metiner, "Gizliliği ihlal ettin, açıklamanı doğru bulmadım." değerlendirmesini yaptı.

Haberin sosyal medyada yayılması üzerine bir açıklama yapan Mehmet Metiner, "Benim kovid hastalığını kullandığım bir ilaçla saniyeler içinde atlattığıma dair bazı basın yayın organlarında çıkan haberler tamamen asılsızdır." dedi.

Mehmet Metiner'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Önemli duyuru:

Benim kovid hastalığını kullandığım bir ilaçla saniyeler içinde atlattığıma dair bazı basın yayın organlarında çıkan haberler tamamen asılsızdır.

Ben Bakanlığımızın ilaçları dışında kekikten yapılmış takviye gıda ve başkaca ilaçları kullanarak iyileştim."

AKP'li Mehmet Metiner, 'Gizliliğini ihlal ettin' diye kızdığı ilaçla iyileştiğini inkar etti - Resim : 1

Etiketler
Mehmet Metiner