'3 kuyuda petrol keşfettik' diyen Erdoğan doğalgaz abonesi sayısını açıkladı!

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gerçekleştirdiği açıklamada doğalgaz abone sayısının 17 milyona yükseldiğini açıkladı.

'3 kuyuda petrol keşfettik' diyen Erdoğan doğalgaz abonesi sayısını açıkladı!

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı.

''Müjdeyi milletime vermek istiyorum'' diyen Erdoğan, ''Sadece son bir ayda 3 yeni kuyuda petrol keşfettik. Halen şehrine doğalgaz şebekesi ulaşmış olmasına rağmen bu konfordan faydalanmayan 13 milyon vatandaşımız var. Tüm vatandaşlarımıza kapılarına gelen bu imkandan faydalanması çağrısını yapıyoruz. Petrol ve hemen her alanda müjdeleri paylaşmanın hazırlıkları içindeyiz.'' ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle oldu:

Ekonomide ciddi bir toparlanma bekliyoruz. Müjdeyi milletime vermek istiyorum. Karadeniz'de bulduğumuz 405 milyar metreküplük doğalgazın ardından kara alanındaki çalışmalardan da sonuç almaya başladık.

Sadece son bir ayda 3 yeni kuyuda petrol keşfettik. Doğalgazın vatandaşların hizmetine sunulması için şebeke genişletme çalışmalarını da sürdürüyoruz. Doğalgaz abone sayımızı 17 milyona çıkardık.

Halen şehrine doğalgaz şebekesi ulaşmış olmasına rağmen bu konfordan faydalanmayan 13 milyon vatandaşımız var. Tüm vatandaşlarımıza kapılarına gelen bu imkandan faydalanması çağrısını yapıyoruz. Petrol ve hemen her alanda müjdeleri paylaşmanın hazırlıkları içindeyiz.

Etiketler
Petrol Recep Tayyip Erdoğan