Muharrem İnce, anketçilere böyle seslendi: Yaptığınız anketleri tabağın önüne koyacağım

Partisinin Gaziantep İl Başkanlığı açılışında konuşan Muharrem İnce, anketçilere seslenerek, "Seçimden sonra evimin bahçesinde yemeğe davetlisiniz. Ama yaptığınız anketleri tabağın önüne koyacağım. Bakalım gönlünüz razı olacak mı?" dedi.

Muharrem İnce, anketçilere böyle seslendi: Yaptığınız anketleri tabağın önüne koyacağım

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Gaziantep'te partisinin il başkanlığı açılışını gerçekleştirdi. Heykel Meydanı'nda bir konuşma yapan İnce, hem iktidarı hem muhalefeti eleştirdi.

İnce, "Gaziantep düzgün yönetilirse Türkiye’ye bakabilecek bir kent. Gaziantep bir zamanlar CHP’nin kalesiydi. Şimdi AK Parti’nin kalesi ama en kısa sürede Memleket Partisi’nin kalesi yapacağız burayı! Hiç kuşkunuz olmasın" dedi.

Partisinin kuruluş süreci hakkında bilgi veren İnce, "Bizim arkamızda büyükelçiler yok. Yabancı devletler yok. Bizim arkamızda sermaye de yok. Bizim arkamızda medyada yok. Bizim arkamızda millet var, millet. Milletle birlikte başaracağız bunu. Sloganımız çok basit. Ne cumhur ne millet,tek yol memleket" diye konuştu.

'HEPSİ TEK ADAM PARTİSİ'

Türkiye'deki bütün partilerin 'tek adam' partisi olduğunu söyleyen İnce, Türkiye’de siyasi partilerin hepsi birbirine benzedi. Hepsinin tüzüklerini inceleyin. Hepsi tek adam partisi. Sadece Memleket Partisi’nde genel başkanı da Cumhubaşkanı adayını da delegeler değil üyeler seçiyor. Türkiye’de bir ilk bu" ifadelerini kullandı.

ANKETÇİLERE SESLENDİ

İnce, konuşmasında anket ve kamuoyu araştırma şirketlerine de seslenerek, "Anketçilere sesleniyorum. Seçimden sonra evimin bahçesinde yemeğe davetlisiniz. Ama yaptığınız anketleri tabağın önüne koyacağım. Bakalım gönlünüz razı olacak mı?" dedi.

Etiketler
Gaziantep Muharrem İnce Seçim