'Yeliz'den CHP'ye hakaret: 'İngiliz at arabasına beygir olan insanların torunları bunlar'

Yeliz lakabıyla ünlenen AKP Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, katıldığı bir televizyon programında CHP'ye yönelik açıklamalarda bulundu.

'Yeliz'den CHP'ye hakaret: 'İngiliz at arabasına beygir olan insanların torunları bunlar'

'Yeliz' lakabıyla bilinen AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Kanal 42 Televizyonu’nda yayınlanan Sümen Altı programına konuk oldu.

''KENDİNİ BEĞENMEDİĞİN O HUYUNDA BİLE CHP'NİN PARMAĞI VAR''

Programda CHP'lilere yönelik konuşan Çamlı, CHP'nin 1950 yılına kadar ülkeyi silahla yönettiğini iddia etti.

Hakarete varan sözler sarf eden Çamlı, ''Sen bana desen ki ağabey ‘Ben, bu huyumu beğenmiyorum’ vallahi, billahi, tallahi o senin kendini beğenmediğin, kendi ne ait o huyunda bile CHP’nin parmağı var. Çünkü bunlar, milletin ahlakını bozdular. İngiliz at arabasına beygir olan insanların torunları bunlar. Bunlar konuşulmuyor'' ifadelerini kullandı.

'Yeliz' şunları söyledi:

“100 senedir diyorum, hala ‘Yok’ diyorlar. Hala daha iktidardalar. Yani iktidarda etkileri var. Bir fikirden, zihniyetten bahsediyoruz. 1950 yılına kadar CHP silahla yönetti bu ülkeyi. 1950’den sonra millet bir tokat vurdu bunlara. Kuruluştan belli o 50 yıl devletin içine onlar sızmış. Bütün bürokrasi onların elinde. Siyasette bir Cumhurbaşkanı var, bakanlar var, milletvekilleri var. Bu kötü gidişatta CHP’nin de parmağı var. Ne demek, kesin yahu! Sen bana desen ki ağabey ‘Ben, bu huyumu beğenmiyorum’ vallahi, billahi, tallahi o senin kendini beğenmediğin, kendi ne ait o huyunda bile CHP’nin parmağı var. Çünkü bunlar, milletin ahlakını bozdular. İngiliz at arabasına beygir olan insanların torunları bunlar. Bunlar konuşulmuyor.”

Etiketler
Hakaret Milletvekili