Saadet Partisi yeni konseptini duyurdu

Saadet Partisi yeni konsepti ve "Seninle Olur" sloganıyla en yüksek perdeden seslendi. Kullandığı iletişim diliyle vatandaşa tercüman olan Saadet Partisi, mottosunu “İnsanca Yaşam” olarak belirledi.

Saadet Partisi yeni konseptini duyurdu

İnsanca Yaşam mottosunu logosuyla birlikte kullanan parti, sosyal medya hesaplarını da #İnsancaYaşam etiketiyle güncelledi.

ÖN SLOGAN; "ADİL DEVLET ADİL PAYLAŞIM"

Ülkemiz fakir değil, yönetim ve paylaşım adaletsiz... Vatandaşın yaşadığı yoksulluğun sebebi olarak yönetim ve paylaşımdaki adaletsizliği gösteren Saadet Partisi; "İnsanca Yaşam", "Adil Devlet Adil Paylaşım" yoluyla mümkündür, diyor.

SENİNLE OLUR!

En temel hak olan “İnsanca Yaşam” için devlet yönetiminde “Adil Devlet Adil Paylaşım”ın esas alınması gerektiğini duyuran Saadet Partisi, vatandaşa “Seninle Olur” sloganıyla sesleniyor.

Saadet Partisi’nin yeni konseptiyle yayınladığı ilk iki video İnsanca Yaşam ve Seninle Olur başlıklarını aldı. “Adil Devlet Adil Paylaşım Seninle Olur” diyen Saadet Partisi, ülkemizde “İnsanca Yaşam”ın tesis edilmesi için bütün vatandaşlara çağrıda bulunuyor.

“BÖYLE GELMİŞ BÖYLE GİDER DEMEKLE OLMAZ, SENİNLE OLUR!"

Yayınladığı video ile İnsanca Yaşam için bu düzenin mutlaka değişmesi gerektiğini söyleyen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yeni konsepti özetlerken;

“Ortak talebimiz olan İnsanca Yaşam; milletimizi yandaş ve sıradan vatandaş diye ayırmakla olmaz, ‘Adil Devlet Adil Paylaşım’la olur.”

“Kim gelirse gelsin aynısını yapar demekle olmaz, Saadet Partisi’yle olur!”
“Böyle gelmiş böyle gider demekle olmaz, hep birlikte yürüteceğimiz gayretli çalışmalarla olur!”

“Adil Devlet Adil Paylaşım Seninle Olur!” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi yeni konseptini duyurdu - Resim : 1

Etiketler
Saadet Partisi