Erdoğan'a oy veren HÜDA PAR'ın önemli ismi liderler zirvesini değerlendirdi: 'Keşke Erdoğan'ın da bir masası olsaydı'

HÜDA PAR'ın önemli isimlerinden Mehmet Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, zirveyle ilgili dalga geçenleri eleştirdi: "Keşke Erdoğan'ın da bir masası olsaydı, şimdiye kadar hiç oturmadığı birileriyle otursaydı diyorum."

Erdoğan'a oy veren HÜDA PAR'ın önemli ismi liderler zirvesini değerlendirdi: 'Keşke Erdoğan'ın da bir masası olsaydı'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi lideri Ali Babacan ve Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal ilk kez bir araya geldi. 5 saat 15 dakika süren toplantı sonrası liderler yazılı açıklama yaptı.

AKP’ye yakın bazı isimler ise, muhalefet zirvesinin ciddiye alınmaması gerektiğini söyledi.

HÜDA PAR’DAN ÖNEMLİ ÇIKIŞ: KEŞKE ERDOĞAN’IN DA MASASI OLSA

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a oy veren ve Güneydoğu bölgesinde etkin olan HÜDA-PAR’dan, muhalefet zirvesine ilişkin dikkat çeken bir çıkış geldi.

Partinin önemli isimlerinden ve Doğru Haber gazetesinin yazarlarından Mehmet Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, zirveyle ilgili dalga geçenleri eleştirdi.

Göktaş şunları kaydetti:

“Altı liderin bir araya gelmesiyle eğleniyorlar, yok paradan atılan 6 sıfırmış, yok 6 ok olmuş bunlar vs.

KEŞKE ERDOĞAN'IN DA BİR MASASI OLSAYDI, şimdiye kadar hiç oturmadığı birileriyle otursaydı diyorum. Kimlerle mi? Onu da herkes kendisi bulsun.”

Erdoğan'a oy veren HÜDA PAR'ın önemli ismi liderler zirvesini değerlendirdi: 'Keşke Erdoğan'ın da bir masası olsaydı' - Resim : 1