İYİ Partili Aker, Bahçeli'ye fırsat tanımadı: Tarkan geçcek geçcek derken neyi kastetmektedir?

İYİ Parti Avanos İlçe Başkanı Gökçen Aker MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Tarkan için yapması beklenen açıklamalar üzerine bir video paylaştı. Aker, Bahçeli'nin geçmişteki açıklamalarını hatırlattı ve MHP liderini ti'ye aldı.

Türkiye'de pop müziğe damgasını vuran megastar Tarkan’ın son şarkısı ‘Geççek’ dün akşam yayınlandı. Şarkı yayımlanır yayımlanmaz Türkiye'nin gündemine otururken AKP iktidarının destekçileri ise şarkının sözleri ve Tarkan'ı hedef aldı.

TARKAN'IN KLİBİ REKORA KOŞUYOR

Tarkan'ın klibi 17 Şubat saat 21.00'da Youtube'da yayına girdiğinden beri 18 Şubat 14.4o itibari ile 36 binden fazla yorum, 360 binden fazla beğeni, 4 milyon 870 binden fazla da görüntülenme aldı.

İYİ PARTİLİ AKER BAHÇELİ'Yİ BEKLEMEDİ

İYİ Parti Avanos İlçe Başkanı Gökçen Aker, sosyal medyada yaptığı paylaşımda MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Tarkan için yapması beklenen açıklamalar üzerine bir video paylaştı.

Bahçeli'nin geçmişteki açıklamalarını hatırlatan ve MHP liderini ti'ye alan Aker, "Sözde şarkıcı çıkmış kendi kafasına göre bir şarkı uydurmuştur. Adına da ülkemize de yakışmamaktadır. Onu kimleri finanse ettiği araştırılmalıdır. Geççek, geççek derken neyi kast etmektedir? Türkçe'yi katletmiştir. Bu kaçıncı darbe derken okyanus ötesi ile ilişkisini mi dile getirmektedir? Bu güne kadar kimlerle şıkıdım şıkıdım oynamıştır araştırılmalıdır." ifadeleriyle Bahçeli'nin açıklamalarını taklit etti.

Etiketler
MHP Devlet Bahçeli