Ülkücülerin kavgasında 1 kişi öldü kavga büyüdü: 'FETÖ’cü bir hainin, Mersin'de tetikçiliğini yapan bir katil'

Dün Mersin'de Ülkü Ocakları eski Başkanı Ünel'in silahından çıkan kurşunla bir Ülkü Ocağı üyesi öldü. Bugün Ülkü Ocakları'ndan yapılan açıklamada "FETÖ’cü bir hainin, Mersin'de tetikçiliğini yapan bir katil" tanımlaması yapıldı.

Ülkücülerin kavgasında 1 kişi öldü kavga büyüdü: 'FETÖ’cü bir hainin, Mersin'de tetikçiliğini yapan bir katil'

Mersin'de dün, eski Ülkü Ocakları İl Başkanı Çağrı Ünel’e bir banka önünde bıçaklı saldırı gerçekleştiği ileri sürüldü. Ünel’in saldırıya silahla karşılık verdiği, Ülkü Ocakları mensubu bir kişinin Ünel’in silahından çıkan kurşunlarla öldüğü açıklandı.

Yaşanan olayla ilgili bugün Mersin Ülkü Ocakları’ndan açıklama yapıldı. Açıklamada, Ülkü Ocakları mensubu olan bir kişi “FETÖ’cü” ve “hain” ilan edildi.

“FETÖ’CÜ BİR HAİNİN, MERSİN'DE TETİKÇİLİĞİNİ YAPAN BİR KATİL”

Mersin Ülkü Ocakları’ndan yapılan açıklama şöyle:

“1-) Bir ülküdaşımızın öldürülmesi teşkilatımızda derin bir üzüntüye sebep olmuştur. Yaşanan bir kavga ardından olay yerinden uzaklaşan kişiye arkasından silahla ateş ederek sırtından vurup öldüren kişinin eski bir ocak başkanı olması eline bulaşan ülkücü kanını temizlemeyecektir.

2-) Bazı haberlerde iddia edildiği şekilde bıçaklı bir saldırı ve yaralama olayı olmadığı halde, kamuoyunda cinayeti yumuşatmak için bazı kişiler tarafından yapılan algı çalışmaları ise tarafımızdan tepkiyle karşılanmıştır.

3-) Konuyu buradan alarak üzerine vazife olmadığı halde bir katili savunan ve bu cinayeti bir şova dönüştürenler de ne derece büyük bir suça ortak olduklarını akıllarında bulundurmalıdırlar. Ortada Ülkücü bir gencin kanı ve sıkılan kurşunun hesabını verecek adi bir suçlu vardır.

4-) Herkesin bu konuları göz önünde bulundurarak yaptığı açıklama ve yorumlara dikkat etmesi gerekmektedir. FETÖ’cü bir hainin, Mersin'de tetikçiliğini yapan bir katili, kamuoyu nezdinde aklamak için yapılan akla ziyan açıklamalar ise akılla izahı mümkün olmayan bir durumdur.

5-) Vefat eden rahmetli ülküdaşımızın acısını derinden yaşadığımızı belirterek, bu konunun adli merciler nezdinde takipçisi olacağımızı bildiririz. Ülküdaşımıza Allah’tan rahmet ailesi sevenleri ve Milliyetçi Ülkücü Harekete başsağlığı dileriz.”

Etiketler
Mersin FETÖ Kavga Silah