DEVA Partisi yöneticisinden itiraf: 2012'deki seçim kanunu değişikliği hakkında konuştu, 'İşimize de gelmedi belki' dedi

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, katıldığı canlı yayında 2012 yılındaki seçim kanunu değişikliği hakkında önemli açıklamalarda blundu.

DEVA Partisi yöneticisinden itiraf: 2012'deki seçim kanunu değişikliği hakkında konuştu, 'İşimize de gelmedi belki' dedi

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, katıldığı canlı yayında yeni seçim yasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cem TV’de Atakan Sönmez ve CHP 4. Dönem Milletvekili Ali Özgündüz’ün birlikte hazırlayıp sundukları “Not Defteri” programına konuk olan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Cumhurbaşkanlığı seçim yasasının değiştirildiği 2012 yılında Meclis Anayasa Komisyonu’nda kendisinin de AKP’de temsilen görev aldığını belirtti.

''BUGÜN ÖZELEŞTİRİ YAPIYORUZ''

Şahin, “Ali Özgündüz de birçok konuda bizi uyardı komisyonlarda. Ama biz o gün iktidar mensupları olarak o uyarıların bir kısmına kulak tıkadık. İşimize de gelmedi belki o günkü şartlarda. Bugün özeleştiri yapıyoruz” dedi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı şöyle konuştu:

“O komisyon zamanında Sayın Ali Özgündüz de bir çok konuda bizi uyardı komisyonlarda. Ama biz o gün iktidar mensupları olarak o uyarıların bir kısmına kulak tıkadık. İşimize de gelmedi belki o günkü şartlarda. Bugün özeleştiri yapıyoruz. ‘Keşke dinleseymişiz’ diyoruz. Bu ülkede gerçek anlamda bir demokratik hukuk devleti istiyorsanız, olmazsa olmazı muhalefet ve hür basın. Onların eleştirilerine karşıtlık olarak değerlendirmeyip dikkate almak gerekiyormuş.”

Etiketler
DEVA Partisi Seçim