Ataşehir'e kadın belediye başkan aday adayı

Ataşehir'de CHP'ye bir aday adayı başvurusu daha geldi. Avukat kadın belediye başkan aday adayı Aysemin Gülmez aday adaylığı dosyasını teslim etti.

Ataşehir'e kadın belediye başkan aday adayı

CHP'de aday adaylık başvuruları sürüyor. Avukat Aysemin Gülmez, CHP Ataşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Aysemin Gülmez, 39 yaşında 3 çocuk annesi bir avukat. Kadına yönelik şiddete karşı mücadele, çocuk hakları, doğa ve çevreye karşı işlenen suçlar gibi bir çok alanda yaşanan hak kayıpları ve sorunlara dair mücadele eden Avukat Aysemin Gülmez, Ataşehir'de yönetime talip olduğunu duyurdu.

Gülmez, Ataşehir Belediye Başkanı aday adaylığı dosyasını CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı'nda ilçe başkanı Hakkı Altınkaynak'a teslim etti.

"ATAŞEHİR'DE YÖNETİME TALİBİM"

Hayalindeki Ataşehir için Ataşehir ’de yönetime talip olduğunu kaydeden Aysemin Gülmez, Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Belediye Başkanlığı'na aday adaylığı için başvurdu.

Avukat Gülmez burada yaptığı açıklamada, "Güzel bir Ataşehir için, hayalimdeki Ataşehir için, bir kadın olarak, bir anne olarak yola çıktım ve Ataşehir de yönetime talibim. Bu süreci diğer aday adayı arkadaşlarımla karşı karşıya değil, yan yana yürüyerek geçireceğiz. Projelerimizi sokağa çıkarak, halkımıza duyuracağız. Küskünleri, partili olup da dışarıdan destek olan arkadaşlarımızı, partili olmayan Ataşehirlileri ve özellikle kadın arkadaşlarımızı sürece dâhil edeceğiz. Rehavete kapılmayarak Ataşehir’de partimizin oyunu yükselteceğimize inanıyorum. Aydınlık yarınlara olan inancınızı hiç yitirmeyin. Kadın eli değen her yerde mevsim bahara, yaza döner. Uzun bir süredir Ataşehir’e Belediyemiz tarafından yapılan hizmetleri büyütmek ve çığ gibi büyümek gayesindeyiz. Yüzünüzü gece Ay’a, gündüz Güneş’e dönün, aydınlık yarınlar için hayalinizdeki Ataşehir’i isteyin” ifadelerine yer verdi.

Etiketler
Ataşehir