Ali Rıza Gülkanat: İşi bilenler dümene geçecek

CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Ali Rıza Gülkanat seçim çalışmalarının startını verdi.

Ali Rıza Gülkanat: İşi bilenler dümene geçecek

CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Ali Rıza Gülkanat seçim çalışmalarının startını verdi. Gülkanat’ın geçmişteki tecrübesi, siyasi çalışmaları tecrübesi ve samimi davranışları vatandaşlardan tam not aldı.

Tarihin babası Heredot ise, belediyeciliğin babası da benim diyen Gülkanat en büyük gayesinin “Küçükçekmece'yi yeniden yapılandırma ve yeni planla çağdaş kent dizaynını kusursuz şekilde tamamlamak” olduğunu söyledi.

“HEPİMİZİN GELECEĞİNİ SİZLERE EMANET EDİYORUM”

İlçe halkının sorunlarına hassasiyetle yaklaşan Ali Rıza Gülkanat yaptığı özel açıklamasında “Küçükçekmecelilerin ihtiyaçlarını yine Küçükçekmeceli halkıyla birlikte inşa edeceğiz. Halkımızın istekleri gerçekleşecek ve belediyeciliğin gerekliliği olan şeffaf bir yönetim şekliyle vatandaşımızla birlikte yürüteceğiz. Ben değil biz olarak varız ve var olmaya devam edeceğiz. Yepyeni bir Küçükçekmece’yi kuracağımıza, gücümüzle anakent iktidarını sağlamaya büyük katkı sunacağımın bilincindeyim.

Ali Rıza Gülkanat: İşi bilenler dümene geçecek - Resim : 1

Her açıdan ilçemizde ekonomik, sosyal kültürel ve dinsel unsurları bir araya getirerek yeni bir kent oluşumunda mükemmeli oluşturacağımıza inancım tamdır. Ben Küçükçekmece’nin geleceğini belirleme konusunda bilgiye beceriye donanıma sahibim. Bu doğrultuda yeni kent planlarım ve kadrolarım hazır. Bunun ne ile ve nasıl yapılacağına dair tüm donanımlarım hazır.

Yıllarımı bu bölgede geçirmenin gereği olarak Küçükçekmece halkını mahalle mahalle tanıyorum. İsteklerini ve arzularını biliyorum. Partime ve Küçükçekmece halkına hizmet etmeyi bir borç biliyorum. Bu borcu ödemek üzere huzurlarınızdayım, bu görevi şerefle onurla namusla yapacağıma söz veriyorum. Kendimi ve Küçükçekmece’nin geleceğini sizlere emanet ediyorum” dedi.

Ali Rıza Gülkanat: İşi bilenler dümene geçecek - Resim : 2

“İLÇENİN SORUNUNU EN İYİ O İLÇEDE YAŞAYAN BİLİR”

Her gün mahalle mahalle gezerek esnaflarla ve sokakta vatandaşlarla bir araya gelerek bilgi alış verişinde bulunan Gülkanat “Bir ilçenin sorunlarını mahalleleri gezerek ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek çözüme ulaştırabilirsiniz. Bir ilçenin sorununu en iyi o ilçede yaşayan bilir. Bu yüzden her gün mahallelerimizi gezerek, esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz” dedi.

YAPI TAŞLARI STK VE DERNEKLERDİR!

Küçükçekmece ilçesindeki STK ve Dernek ziyaretlerini aralıksız sürdüren Küçükçekmece Belediyesi Aday Adayı Ali Rıza Gülkanat “İlçedeki STK ve Derneklerin ne kadar önemli olduğunu Küçükçekmece’nin geleceğini onlarla beraber planlayacağını altını çizdi. Gülkanat “ Bir ilçedeki Dernek ve STK’lar olmazsa olmazımızdır. İlçemizin yapı taşlarıdır. Sorunları en iyi bilen mercilerdir” dedi.

Ali Rıza Gülkanat: İşi bilenler dümene geçecek - Resim : 3

“KADINLARIMIZ VE ÇOCUKLARIMIZ BİR DEĞERDİR”

Gülkanat “Bir toplumun yükselmesi o toplumun kadınlarının özgürleşmesi ile mümkündür. Kadınlarımızın evden işe, siyasetten ekonomiye bilimden sanata kadar toplumun her alanında eşit, özgür ve güçlü bir şekilde yer alacağı bir belediyecilik ve başkanlık anlayışı ile hizmet etmek için varım. Çocuklarımız, gençlerimiz geleceğimizdir. Kadınlarımız ve çocuklarımız bizim için bir değerdir. Bu değere sahip çıkmakta bizim görevimizdir” dedi.

GÜLKANAT BAŞKANIMIZ OLSUN

Gülkanat gece gündüz demeden ilçe sakinleri ile bir araya gelerek halkın sesine kulak veriyor. Küçükçekmecelilerin yakından tanıdığı isim olan daha önce de belediye başkanlığı yapan Ali Rıza Gülkanat’a halkın yoğun ilgisi oldu. Küçükçekmeceliler, tanıdığımız, bildiğimiz, Küçükçekmece’nin sorunlarını herkesten daha çok bilen geçmişten gelen, başkan olarak görev yapmış Ali Rıza Başkan var. Bizim için değerli bizler istiyoruz ki Ali Rıza Gülkanat başkanımız olsun şeklinde konuştular.

İŞİ BİLENLER DÜMENE GEÇECEK

Ali Rıza Gülkanat yaklaşan ‘3 Aralık Engelliler Günü’ nedeniyle düzenlediği kahvaltıda dezavantajlı vatandaşlarla bir araya geldi. Gülkanat, “Bugün sizlerin sorunlarını dinleyerek başkan adayı olduğumda neler yapmam gerektiğinin bilincine kavuşmuş olacağım. Ayrıca sizlerin sorunlarını bilmem mümkün değil. Ben aday olup seçildiğim takdirde sizleri temsil eden içinizden, derneklerinizden arkadaşlarla bu çalışmaları yapacağız. Sizinle ilgili bir birim kurup beraber sorunlar için ne yapabilir, nasıl sorunları çözeriz diye birlikte çalışacağız. Sizlerin yaşadığı sorunları ancak siz bilirsiniz. Ben ne kadar empati yaparsam yapayım bir yere kadar anlayabilirim. Bu yüzden diyorum ki işi bilenler dümene geçecek, belediyemizde sizin biriminiz olacak ve sorunların üstesinden hep beraber geleceğiz. Belediyenin başına getirdiğiniz insanların vicdanının ve kalbinin buna yönelik olması lazım. Ben şahsıma, vicdanıma ve kalbime güveniyorum” dedi.

Etiketler
Küçükçekmece Seçim