Ahmet Adıgüzel: Adaylık başvurusu yapmadım çünkü...

Adana'da CHP'li Doktor Ahmet Adıgüzel'den aday adaylığı açıklaması.

Ahmet Adıgüzel: Adaylık başvurusu yapmadım çünkü...

CHP'li Ahmet Adıgüzel, dün CHP'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar ve Çukurova Belediye Başkan adayı Soner Çetin'in açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

CHP'li Ahmet Adıgüzel, neden adaylık başvurusu yapmadığına ilişkin bilgi verdiği açıklaması şöyle:

"Bugüne kadar bizlere inanan, destek olan, umut bağlayan ve gönül kapılarını sonuna kadar açan kıymetli kardeşlerim, yol arkadaşlarım;

Öncelikle bugün partimizin yetkili organları tarafından açıklanan Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Zeydan Karalar'ı ve yeniden Çukurova Belediye Başkan Adayımız olan Soner Çetin'i can-ı gönülden tebrik eder ve başarılar dilerim.

Aylardır partili partisiz herkes "Seyhan için neden adaylık başvurusu yapmadın? Seyhan'a aday mısın?" şeklinde büyük bir teveccüh gösterip sorular sordu. Gerek yüzyüze gerekse telefonda verdiğim cevabı birkez de sosyal medyadan sizlerle paylaşmak isterim.

Seyhan'a adaylık başvurusu yapmadım çünkü; adaylık için dosya verseydim mevcut belediye başkanımızı kamuoyunda tartıştırmış olurdum. Zeydan başkanımıza da söylediğim gibi, siz Büyükşehir'e aday olursanız, partimiz de Seyhan'da bana görev verirse, bugüne kadar AKP'ye, HDP'ye ve diğer partilere oy vermiş seçmenin desteğini yanıma alıp, Seyhan'da en az 100 bin oy fark atarak Büyükşehir'i kazanma noktasında size destek olurum.

Arayan, soran, destek mesajı atan, bizlere umut bağlayan 25 yıllık gönül bağı kurduğum halkımıza teşekkür ederim.
Seyhan'lı Halkın Doktorunu bilir."

Etiketler
Adana