İsmail Erdem'den MHP ziyareti

AK Parti Ataşehir İlçe Belediye Başkan Adayı ve aynı zamanda Cumhur İttifakın adayı da olan İsmail Erdem yeni yılın ilk mesai gününde MHP Ataşehir İlçe başkanlığını ziyaret etti.

İsmail Erdem'den MHP ziyareti

AK Parti Ataşehir İlçe Belediye Başkan Adayı ve aynı zamanda Cumhur İttifakın adayı da olan İsmail Erdem yeni yılın ilk mesai gününde MHP Ataşehir İlçe başkanlığını ziyaret etti.

Ak Parti Ataşehir belediye Başkan adayı İsmail Erdem Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan’la birlikte MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel’i ziyaret ederek Cumhur İttifakı olarak bir kez daha birlik mesajı verdiler.

MHP İlçe Başkanı Sadun Bizel’in odasında basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdikten sonra birlikte teşkilat mensuplarının bulunduğu toplantı salonuna geçtiler.

“CUMHUR İTTİFAKI ADAYIMIZ İSMAİL ERDEM’DİR”

AK Parti Ataşehir İlçe Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem ve İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan’ın ziyaretiyle birlikte yapılan toplantıda konuşan MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel; “MHP Genel Başkanımızın ve Genel Merkezinin talimatı doğrultusunda Cumhur İttifakı adayımız İsmail Erdem’dir. Biz ülkücüler, ittifaka zarar gelmesin diye için verilen görevi, vazifeyi en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum. Bu çalışmalarla beraber İlçe yöneticilerime ve teşkilatıma talimat veriyorum. Elimizden ne geliyorsa, ne yapmamız gerekiyorsa bir yarış var ve bu yarışı biz kazanacağız. Adayımız İsmail Erdem’in saha da elimizden geldiğince yanında yer alacağız” dedi.

İsmail Erdem'den MHP ziyareti - Resim : 1

“CUMHUR İTTİFAKINI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

Cumhur İttifakı Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Öncelikle 31 Mart seçimlerinin Ataşehirimize, İstanbullumuza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum diyerek; “Makamlar ve mevkiler gelip geçicidir. Mesele memleket meselesi ve bu seçimde de Cumhur İttifakını en iyi şekilde temsil edeceğiz. 31 Mart’ta ülkemizde belediyeleri almak istiyoruz. Cumhur ittifakının zaferini 31 Mart’ta hep beraber yaşatacağız. Bunun için de hepimiz daha çok koşacağız, daha çok yorulacağız, daha çok terleyip fedakârlık yapacağız. Bir bütün olarak ülkesini seven, devletine bağlı, çocuklarımızın istikbalini düşünen, bireyler olarak hareket etmek zorundayız” diye konuştu.

İsmail Erdem'den MHP ziyareti - Resim : 2

“ALARAK CUMHUR İTTİFAKININ ZAFERİNİ HEP BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ”

Erdem konuşmasına şöyle devam etti: “Elin oğlu Türkiye’nin zayıf düşmesini, siyasetin sıkıntıya düşmesini elini ovuşturarak bekliyor. Bunların merkezi dışarda olan, dünyayı elinde oynatmaya gayret eden malum Siyonist güçler. Ama Türkiye Cumhuriyeti Devleti son yıllarda ekonomik olarakta, siyasi olarakta güçlendi ve şu anda da başta Orta Doğu olmak üzere, dünyada devletlerin haritaları yeniden çizilirken artık Türkiye Cumhuriyeti masaya yumruğunu her anlamda vuruyor. Onun için güçlü Türkiye yolunda Cumhur ittifakının devamı esastır. Seçimler gelip geçicidir ama devletin bekası kalıcıdır. Devletin bekası adına Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde iki liderimiz ve iki partinin hazırlamış oldukları bir altyapı ile 24 Haziran seçimlerinde çok güzel bir sonuç aldı. Aynı duygularla 31 Mart’ta da Türkiye genelinde de hiç bir alanda kaybedilecek belediyelerimiz olmaması, AK Parti ve MHP’nin var olduğu yerlerde ilave belediyeler alarak Cumhur İttifakının zaferini hep birlikte yaşayacağız” diyerek Cumhur ittifakı adayı olarak teveccüh gösteren Sadun Bizel ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

İsmail Erdem'den MHP ziyareti - Resim : 3

“İÇİMİZDEKİ HAİNLERE DE FIRSAT VERMEYELİM”

Cumhur İttifakın adayı İsmail Erdem’in konuşmasından sonra Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan MHP teşkilat mensuplarına hitaben yaptığı konuşmasında; “ Göreve geldiğim andan itibaren MHP Ataşehir İlçe Teşkilatı ile iyi ilişkiler kurarak, hem arazide hem de işin teknik kısmında çok güzel çalışmalara imza attık. Yaptığımız bu çalışmalarımız ve sağduyulu çalışmalarla 24 Haziran’da Ataşehir özelinde yüzümüzü güldüren ileriye yönelik daha da umut veren bir sonuçla çıktık. Bu kararlılığımızın ve birlikteliğimiz ilelebet devam etmesini istiyorum. Zor bir döneme giriyoruz. Genel seçimler bir nebze kolay, yerel seçimlerde zor geçer. Özellikle ve özellikle cumhur ittifakının ve bizlerin içerisinde olabilecek şer ocaklarını göz ardı etmeyelim. Bizim içimizde birlik ve beraberliğimize nifak sokmak isteyen, içimizdeki hainlere de fırsat vermeyelim. Bu noktada hepimize düşen bir görevdir diye düşünüyorum. İnşallah arazi çalışmalarımızda yoğun geçer, bu yoğunluk içerisinde şimdiden gerek şahsım gerekse AK Parti Ataşehir Teşkilatı olarak, MHP gönül vermiş olan kardeşlerimi kıracak, üzecek bir davranışta bulunan olursa ben şimdiden haklarınızı helal etmenizi ve özür diliyorum. Çünkü seçim dönemleri yeri geliyor yoğun, birbirimize bağırdığımız dönemler oluyor. Ama emin olun, o ruh halinde karşımızda kim olduğunu bilmiyoruz. Bizler bugüne kadar sağduyulu olduk. Bundan sonra 31 Marta kadar sağduyulu bir şekilde çalışarak 31 Mart akşam Ataşehir ‘in makûs tarihini el birliği ile değiştirmenin keyfini ve hazzını hep birlikte yaşamayı diliyorum ve hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde ifade etti.

AK Parti Ataşehir İlçe Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem ve İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan konuşmaların ardından ittifak partisi olan MHP Teşkilat üyeleriyle birlikte fotoğraf çekindi.

Etiketler
Ataşehir Cumhur İttifakı İttifak Mesai AK Parti