CHP'li vekillerden Muammer Keskin'e destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin, seçim çalışmaları kapsamında Meşrutiyet Mahallesi’nde esnaf ve halkla buluştu.

CHP'li vekillerden Muammer Keskin'e destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin, seçim çalışmaları kapsamında Meşrutiyet Mahallesi’nde esnaf ve halkla buluştu. Keskin’e CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, CHP milletvekilleri Yüksel Mansur Kılınç ve Zeynel Emre eşlik etti.

Altyapı ile ilgili sık sık elektriklerin kesilmesi, yollarda tadilat yapılması gibi sorunları dinleyen Keskin, “Bunlar hem İstanbul’un hem de Şişli'nin ortak sorunları. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ekrem İmamoğlu ile beraber sizin de fikirlerinizi alarak mutlak çözüm üreteceğiz. Kadınlarımız sokaklarda rahatça yüksek topuklularla yürüyebilecek" dedi. Burada bir moda merkezi oluşturacaklarını söyleyen Keskin, otopark sorunlarını da en kısa zamanda çözecekleri sözünü verdi.

Halkın pencerelerden el sallaması, yürüyüş sırasında büyük sevgi ve coşkuyla karşılaması dikkat çekti. Nişantaşı Spor Kulübü’ne de uğrayan heyet kulüp yöneticileri ve üyeleriyle sohbet etti. Keskin, burada yaptığı konuşmada “Spor kulüpleriyle beraber çalışıp çocukları, gençleri ve kadınları sporla buluşturacağız" dedi.

CUMHURİYET SİZE EMANET

Esnaf ziyaretleri sırasında Özgür Özel’in “Başkanımız size emanet” demesi üzerine bir vatandaş “Cumhuriyet de size emanet" diye cevapladı.

Etiketler
Şişli Seçim Cumhuriyet Halk Partisi