Beşiktaş'ta sular durulmuyor! Hürser Tekinoktay'dan 'suistimal' yanıtı

Beşiktaş’ta eski yönetim ve mevcut yönetim arasında süren tartışmaya Hürser Tekinoktay da dahil oldu.

Beşiktaş'ta sular durulmuyor! Hürser Tekinoktay'dan 'suistimal' yanıtı

Beşiktaş’ta Ahmet Nur Çebi yönetimi ile eski yönetimden isimler arasında sürer söz düellosuna Hürser Tekinoktay da dahil oldu.

Ahmet Nur Çebi’nin seçildiği başkanlık seçiminde adaylar arasında yer alan Tekinoktay, korona virüs salgını nedeniyle mali genel kurulun 1 Ağustos’a ertelendiğine dikkat çeken Tekinoktay, eski yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun iddialarına yönetimin yanıt vermesi gerektiğini söyledi.

Hürser Tekinoktay, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Eski YK üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun kulübümüze kesilen usulsüz faturalar ve yolsuzluk iddialarına karşı bunun şahsi bir konu olmamasına rağmen kendisine genel kurulda cevap vereceğinizi söylemiştiniz.

Bugün yapılan açıklama ile genel kurulun en az 3 aydan önce toplanmasının mümkün olmayacağına göre; Kulübümüzü, kamuyu ve tüm Beşiktaşlıları direkt ilgilendiren bu iddialara karşı Yönetim Kurulunun açıkça bilgilendirme gereğinin hasıl olduğunu şüphesiz takdir edersiniz.

Buna göre; - 2 Milyon TL makbuz - 708 Bin TL çatı danışmanlığı - Ali Naibi'nin çift prim aldığı şeklindeki nahoş iddialara hem dernek hem de A.Ş. olarak tüm belgelerle birlikte gereken cevabı vermeniz tarihimize ve geleceğimize karşı da zorunluluk teşkil etmektedir.

Ayrıca söz konusu suistimaller var ise; Hukuki işlemlerin zaman aşımına uğramaması için; Gerekli açıklamaların en kısa sürede yapılmasını ve hukuki işlemlere başlanmasını tarafınızdan beklemekteyiz.”

Beşiktaş'ta sular durulmuyor! Hürser Tekinoktay'dan 'suistimal' yanıtı - Resim : 1

Beşiktaş'ta sular durulmuyor! Hürser Tekinoktay'dan 'suistimal' yanıtı - Resim : 2

Beşiktaş'ta sular durulmuyor! Hürser Tekinoktay'dan 'suistimal' yanıtı - Resim : 3

Beşiktaş'ta sular durulmuyor! Hürser Tekinoktay'dan 'suistimal' yanıtı - Resim : 4

Etiketler
Beşiktaş