Milli Takım kampından dikkat çeken kare

2022 FIFA Dünya Kupası grup eleme maçları için kampa giren A Milli Takım'ın öğle yemeğinde çekilmiş karelerinde, transfer döneminde araları açılan İrfan Can Kahveci ve Taylan Antalyalı'nın aynı masada yemek yediği görüldü.

Milli Takım kampından dikkat çeken kare

GERÇEK GÜNDEM - 2022 FIFA Dünya Kupası grup eleme maçları için kampa giren A Milli Takım'ın öğle yemeğinde çekilmiş karelerinde, transfer döneminde araları açılan İrfan Can Kahveci ve Taylan Antalyalı'nın aynı masada yemek yediği görüldü.

İfran Can Kahveci'nin Galatasaray'a transfer olmasını isteyen yakın arkadaşı Taylan Antalyalı ve Oğulcan Çağlayan, Kahveci'nin Fenerbahçe'ye gitmesi üzerine arkadaşlıklarını bitirerek sosyal medya hesaplarından Kahveci'yi çıkarmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Gözde Doyran ile hayatını birleştiren Kahveci'nin nikah törenine de katılmayan Antalyalı ve Çağlayan, ünlü futbolcuya tavır koymuştu.

Milli Takım'ın öğle yemeğinde ise Taylan Antalyalı ve İrfan Can Kahveci'nin aynı masada yemek yediği görüldü.

Milli Takım kampından dikkat çeken kare - Resim : 1

Daha sonra antrenmandan paylaşılan karelerde ise ikilinin yan yana görüntüsünün olmaması dikkat çekti. Takımın çekildiği toplu fotoğrafta da yan yana durmayan ikilinin arasının düzelip düzelmediği merak konusu oldu.

Milli Takım kampından dikkat çeken kare - Resim : 2

Etiketler
Antalya A Milli Takım Dünya kupası FIFA