Burak Yılmaz için bomba Süper Lig iddiası! Hangi takım konuşuluyor?

Fransa'da attığı gollerle Lille'i şampiyonluk yarışında tutan Burak Yılmaz için olay iddia gündeme bomba gibi düştü. Burak Yılmaz'ın yeniden Süper Lig'e döneceği belirtilirken hangi takıma transfer olacağı da ortaya çıktı.

Burak Yılmaz için bomba Süper Lig iddiası! Hangi takım konuşuluyor?

Fransa'da fırtına gibi esen milli golcü Burak Yılmaz için gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortalığı karıştırdı. Burak Yılmaz'ın sezon sonu Süper Lig'e geri dönüş yapacağı belirtilirken hangi takıma transfer olacağı da ortaya çıktı.

Burak Yılmaz, Fransa'da Lille'i şampiyonluğa taşıyor. Lacivert Kırmızılı takımın geçtiğimiz gün Lyon'u deplasmanda 3-2 mağlup ettiği karşılaşmaya 2 gol 1 asistle damga vuran Burak Yılmaz, Fransa'da manşetleri süslemişti.

Bu sezon kritik maçlarda sahne alan Burak Yılmaz için Fransız basını 'Kahraman' ifadelerini kullanırken milli golcünün Lille'deki müthiş performansı sonrası transfer iddiaları da art arda geliyor.

Burak Yılmaz'ın yaz transfer döneminde birçok talibi olacağı şimdiden belli oldu. Avrupa'nın devlerinin yanı sıra Amerika'dan da takip eden ekipler var. Lille'de gösterdiği performans ile takımını şampiyonluk yarışında tutan 35 yaşındaki golcü oyuncu, Kuzey Amerika Futbol Ligi takımlarının transfer listesine girdi.

David Beckham'ın sahibi olduğu MLS Doğu Konferansı takımı Inter Miami'nin yanı sıra New York City ve Batı Konferansı'nda yer alan Los Angeles Galaxy, milli futbolcu için transfer planı yapıyor.

Fransa Ligi'nin tamamlanmasının ardından Lille ile resmi temasa geçmeye hazırlanan MLS ekipleri, Burak'ın kararını bekleyecek. Lille'in son oynadığı Lyon maçında 2 gol 1 asistle takımına galibiyeti getiren Burak Yılmaz, Ligue 1'deki gol sayısını 12'ye çıkardı. Bu sezon Fransız ekibi ile 3 farklı kulvarda 29 maça çıkan milli futbolcu, toplamda 14 gol atarken 5 de asist yaptı.

GALATASARAY İDDİASI

Burak Yılmaz ile ilgili transfer iddialarının ardı arkası kesilmezken yıldız golcünün sezon sonunda Süper Lig'e geri dönüş yapacağı belirtildi. Burak Yılmaz'ın Türkiye'de hangi takıma transfer olacağı da ortaya çıktı.

Sinan Engin, Lille'de fırtınalar estiren Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a dönme ihtimali olduğunu söyledi. Engin Beyaz TV'de yayınlanan programda Burak Yılmaz'ın önümüzdeki sezon Galatasaray'a dönme ihtimalinin olduğunu belirtti. Sinan Engin Burak Yılmaz'la ilgili, "Burak Yılmaz Galatasaray'a gelirse çok şaşırmam, öyle bir ihtimal var" sözlerini kullandı.

Fransa'da Lille ile şampiyonluğa koşan Burak Yılmaz'ın kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Galatasaray'ın Burak Yılmaz'ı transfer etmesi halinde Lille'e bonservis bedeli ödemesi gerekecek. Burak Yılmaz'ın da kariyerini Türkiye'de Galatasaray'da bitirmek istediği iddia edildi. Galatasaray'ın sezon sonunda Burak Yılmaz için girişimde bulunacağı iddia edildi.

Etiketler
Burak Yılmaz Süper Lig Fransa