Fenerbahçe’nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu’nun performansı Hollanda’da ses getiriyor

Avrupa ve Dünya Kupası gibi önemli organizasyonlarda her zaman iddialı olan Hollanda’da son dönemde en çok konuşulan isimlerin başında Fenerbahçe’nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu geliyor.

Fenerbahçe’nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu’nun performansı Hollanda’da ses getiriyor

Avrupa ve Dünya Kupası gibi önemli organizasyonlarda her zaman iddialı olan Hollanda’da son dönemde en çok konuşulan isimlerin başında Fenerbahçe’nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu geliyor. Hollanda U21 Milli Takımı ile 16 maça çıkıp 1 kez ağları sarmayı başaran 21 yaşındaki genç yıldız henüz A Milli Takım konusunda tercihini netleştirmedi. Fenerbahçe'de sezon boyunca pek çok kez kendine yer bulan Ferdi Kadıoğlu’nun A Milli Takım tercihini Hollanda’dan mı yoksa Türkiye’den mi yana kullanacağı merak ediliyor.

Geride bıraktığımız 2020-2021 futbol sezonunda Erol Bulut ve Emre Belözoğlu yönetimindeki Fenerbahçe’de fazla forma şansı bulamayan Ferdi Kadıoğlu gözden düşüyor gibi görünse de Hollanda’da yıldızını parlatmaya devam ediyor.

Hollanda, Ferdi Kadıoğlu İçin Israrcı Olacak

Hollanda A Milli Takımı’nda ilerleyen dönemde kendine yer bulma umudu taşıyan Ferdi Kadıoğlu’na önemli bir isimden destek mesajları geldi.

Hollanda U21 Milli Takım Teknik Direktörü Erwin van de Looi, yakından takip ettiği ve gelişimini beğendiği yıldız isim hakkında oldukça olumlu konuştu. Looi, her ne kadar geride kalan Türkiye Süper Ligi sezonunda fazla şans bulamamış olsa da Ferdi Kadıoğlu’nun performansından oldukça memnun olduğunu dile getirdi.

Hollanda Milli Takım Kurmayları Ferdi’ye İnanıyor

Euro 2020 şampiyonluğuna sürpriz ülkelerden biri olan Macaristan’da gerçekleştirilen idmanlarda takımın en iyilerinden birinin Ferdi Kadıoğlu olduğunu belirten Looi, Ferdi’nin her şeyi çabuk kavrayan zeki ve yetenekli bir isim olduğunu söyledi. Looi ayrıca Ferdi Kadıoğlu’nun şu anki form durumuyla Ajax dışında Hollanda’da herhangi bir takımın ilk 11’inde rahatlıkla oynayabileceğini düşünüyor.

Ferdi Kadıoğlu, Hollanda Milli Takım kurmaylarının kendisine duyduğu güven karşısında A Milli Takım konusunda Hollanda’ya da sıcak bakıyor. Türk yetkililer ile de temaslarını sürdüren Ferdi Kadıoğlu’nun A Milli Takım seçimi yakın bir süreçte netleşecek.

Etiketler
Hollanda Fenerbahçe