Pelkas İçin 6 Milyon Euro

UEFA Avrupa Ligi'nde HJK Helsinki'ye konuk olacak olan Fenerbahçe'de sürpriz bir transfer gelişmesi yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç'un satmaya sıcak bakmadığı yıldız futbolcu için 6 milyonluk resmi transfer teklifi geldiği öğrenildi.

Pelkas İçin 6 Milyon Euro

Fenerbahçe’de yönetimin ‘satmayacağız’ açıklamasına rağmen Yunan yıldızı Dimitris Pelkas için transfer iddiaları gelmeye devam ediyor. Son olarak Avrupa basınında tecrübeli futbolcuya Rubin Kazan’ın 6 milyon euroluk teklif ilettiği yazıldı.

Dimitris Pelkas’a gelen transfer teklifini Pereira ile paylaşan Fenerbahçeli idareciler, Yunan yıldızın satılmaması yönünde karar aldı.

Sarı-lacivertliler, 2020-2021 sezonu başında Dimitris Pelkas'ı 1 milyon 900 bin euro bedelle kadrosuna kattı. Yunan futbolcu PAOK'tan önce Kalamarias ve Vitoria Setubal'de de forma giydi.

Fenerbahçe'nin Yunan yıldızı Dimitris Pelkas, sarı-lacivertli formayla 34 resmi maçta şans buldu. 27 yaşındaki on numara rakip fileleri 8 kez havalandırdı. Pelkas aynı zamanda takım arkadaşlarını 8 kez golle buluşturdu. Dimitris Pelkas hücumda birçok pozisyonda forma giymesiyle de dikkat çekiyor. 27 yaşındaki futbolcu genellikle on numara mevkiinde şans bulurken; sol kanat, sağ kanat, forvet arkası, santrfor ve merkez orta sahada da görev aldı.

Etiketler
transfer Euro Fenerbahçe Ali Koç