Fenerbahçe ve Galatasaray Avrupa'da eşleşebilir mi?

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu! Vitor Pereira yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe, üçüncü torbadan kuraya katılacak. Galatasaray ise dördüncü torbada olacak.

Fenerbahçe ve Galatasaray Avrupa'da eşleşebilir mi?

Finlandiya temsilcisi Helsinki'yi eleyen Fenerbahçe ile Randers'ı geçen Galatasaray, bu sezon ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek. Son dakika bilgisine göre UEFA Avrupa Ligi'ndeki kura öncesi torbalar da belli oldu. Buna göre Fenerbahçe 3. torbadan Galatasaray ise 4. torbadan kuraya katılacak.

Temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakiplerinin belli olacağı UEFA Avrupa Ligi kura çekimi İstanbul'da yapılacak. Şampiyonlar Ligi kura çekiminin ardından UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi de Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak. Kura çekimi saat 13:00'de başlayacak.

Muhtemel rakipler

1. Torba: Lyon, Napoli, Leverkusen, Dinamo Zagreb, Lazio, Olimpiakos, Monaco, Braga

2. Torba: Celtic, Eintracht Frankfurt, Kızılyıldız, Leicester City, Rangers, Lokomotiv Moskova, Genk, PSV Eindhoven

3. Torba: Ludogorets Razgrad, Marsilya, West Ham United, Real Sociedad, Real Betis, Fenerbahçe, Spartak Moskova, Sparta Prag

4. Torba: Rapid Wien, Galatasaray, Legia Varşova, Midtjylland, Ferencvaros, Sturm Graz, Brondby, Antwerp

Fenerbahçe ve Galatasaray eşleşebilecek mi?

UEFA'nın kurallarına göre iki ülke takımları grup aşamasında eşleşemiyor. Böylelikle Fenerbahçe ve Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi gruplarında birbiriyle oynayamayacak.

Etiketler
Galatasaray Fenerbahçe Saray UEFA