Zamalek'ten Galatasaray'a şok yanıt

Galatasaray, Mostafa Mohamed transferi için Bordeaux ile anlaştı. Mısır ekibi Zamalek'e 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonunu kullanacağını belirten Sarı-Kırmızılılar şok bir yanıt aldı ve transfer iptal oldu.

Zamalek'ten Galatasaray'a şok yanıt

Avrupa'daki çoğu ligde dün transferin son günüydü. Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı ve Sarı-Kırmızılılar taraftarın göz bebeği Mostafa Mohamed'i satmak istedi.

Bordeaux ile her konuda anlaşma sağlandı. İstanbul'dan ayrılan Mısırlı golcü dün Fransa'nın yolunu tuttu.

Galatasaray yönetimi, Zamalek'ten bir buçuk yıllığına kiralanan 23 yaşındaki oyuncunun 4 milyon dolar olan satın alma opsiyonunu dün kullanacağını bildirdi. Ardından Sarı-Kırmızılılar, Bordeaux kulübünün yetkilileri ile 7 milyon Euro'nun üzerinde bonservis bedelinde el sıkıştı. Ancak Mısır'dan gelen haber transferi çıkmaza soktu.

Zamalek, Galatasaray yönetimine "Madem Mostafa'yı 7 milyon Euro'ya satıyorsunuz. Bize ödemeniz gereken 4 milyon doları hemen isteriz" restini çekti.

Cimbom bunun yarısını teklif ederken, pazarlıkların devam ettiği öğrenildi. Mısırlı yıldızın sözleşmesine göre G.Saray'ın, oyuncunun bonservisini alabilmesi için 4 milyon doları Temmuz 2022'ye kadar ödemesi gerekiyor.

Yaşanan krizden dolayı Bordeaux geri adım attı ve planlar suya düştü. Mostafa'nın, Zamalek'e bile geri dönebileceği iddia edildi.

Etiketler
transfer Mısır Galatasaray Saray