Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Beşiktaş'ın kaybettiği haftada Atakaş Hatayspor deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe, bugün kazanarak yola devam etmek istiyor.

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Beşiktaş'ın kaybettiği haftada Atakaş Hatayspor deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe, bugün kazanarak yola devam etmek istiyor. İşte muhtemel 11'ler...
Süper Lig'de oynadığı 6 maçın 4'ünü kazanan Fenerbahçe, 7. haftada Atakaş Hatayspor deplasmanına konuk oluyor. Beşiktaş'ın Altay karşısında yenilmesinden sonra bu maçın önemi daha da arttı. Ligde oynadığı son 4 maçta yenilgi yüzü görmeyen Hatayspor da Fenerbahçe'yi mağlup edip, puan cetvelinde üst sıralarda yer almaya devam etmek istiyor.

SAKATLAR BELİRSİZ

Teknik direktör Ömer Erdoğan yönetimindeki Bordo-Beyazlılar, ligde geride kalan 6 maçında 4 galibiyet ile birer beraberlik ve mağlubiyet alıp, 13 puan topladı. Fenerbahçe maçı öncesi cezalı oyuncusu bulunmayan Hatayspor'da sakatlığı süren Isaac Sackey'in oynayıp oynamayacağı ise maç saatinde belli olacak.

SAAT: 16.00

STAT: Yeni Hatay

HAKEM: Abdulkadir Bitigen

YAYIN: beIN SPORTS 1

HATAYSPOR: Munir, Kamil Ahmet, Fatih Kuruçuk, Falette, Adekugbe, Ruben Riberio, Onur Ergün, Traore, El Kaahi, Saba Lobjanidze, Mame Diouf.

FENERBAHÇE: Altay, Kim, Szalai, Novak, Osayi, Mert Hakan, Gustavo, Ferdi, Rossi, Pelkas, Valencia.

Etiketler
Hatayspor Beşiktaş Hatay Fenerbahçe