'Çeneni kapa, peruğunu çıkarmam gerek cüce'

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nun ikinci haftasında Galatasaray, Marsilya'ya konuk oldu. Mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi. Galatasaray'ın Hollandalı sol beki Patrick van Aanholt karşılaşmanın ardından flaş bir harekete imza attı.

'Çeneni kapa, peruğunu çıkarmam gerek cüce'

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nun ikinci hafta mücadelesinde Marsilya ile karşı karşıya geldi. 90 dakikası golsüz geçilen maç 0-0'lık beraberlikle tamamlandı. Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Patrick van Aanholt ile Guendouzi arasındaki tartışma maçın sonrasına da taşındı.

Karşılaşmanın son anlarında VAR tarafından iptal edilen penaltı pozisyonunda Guendouzi ile tartışan Patrick van Aanholt da mücadelenin ardından paylaşım yaptı. Tecrübeli sol bek, "VAR yanıldığını ispat ettikten sonra çeneni kapa. Kafanın rahatlaması için o peruğu kafandan çıkarmam gerek cüce. Aslanlarıma hak edilmiş bu puan için tebrikler" ifadelerini kullandı.

'PENALTIMIZ VERİLMEDİ'

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından Matteo Guendouzi açıklamalarda bulundu. VAR ile iptal edilen penaltıda kendisine müdahale olduğunu söyleyen Fransız futbolcu, "Dengem bozuldu, hareket beni etkiledi, kesin penaltıydı. Hakem de bana müdahale olduğunu söyledi, bu yüzden anlayamıyorum. Sonunda 0-0 bitti. Kendimizi zorladık, özellikle 2. yarıda Türklerin hiçbir tehlikesi yoktu. İyi bir 90 dakika oynamış olsak da sonunda hayal kırıklığı yaşıyoruz. Şimdi önümüzde kazanmamız gereken başka puanlar var" dedi.

Etiketler
Galatasaray Hollanda Van Saray