Ahmet Çakar: MHK Başkanı Serdar Tatlı'nın istifasına kadar geçen 24 saatte kasetler, şantajlar havada uçuştu!

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Serdar Tatlı'nın istifasına kadar geçen 24 saatte kasetlerin, şantajların havada uçuştuğunu ileri sürdü. Çakar, yaşananları 'Türk hakemliğinin en kara, en kirli 24 saati' olarak değerlendirdi.

Ahmet Çakar: MHK Başkanı Serdar Tatlı'nın istifasına kadar geçen 24 saatte kasetler, şantajlar havada uçuştu!

Sabah gazetesi yazarı Ahmet Çakar, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Serdar Tatlı'nın istifasıyla sonlanan sürecin perde arkasını anlattı.

İlk olarak MHK üyesi Metin Tokat'ın istifasına değinen Çakar, "Ya Metin yıllarca yanımda yan hakemlik yaptın, zeki adamsın. Sen istifa ettiğin an tüm ihale üzerine kalacak. Yaşanan tüm hakem skandallarının sorumlusu sen olacaksın. Tabii ki isteyerek istifa etmedin, göreve gelirken peşinen verdiğin istifa dilekçesi işleme konuldu" diye seslendi.

Tokat'ın tanıdığını, 'dürüst ve akıllı bir çocuk' olduğunu söyleyen Çakar, şöyle devam etti:

"Bu istifa dilekçesi işleme konulduğunda Metin Tokat da haklı olarak isyan etti ve Serdar Tatlı'ya dedi ki; 'Ne o! Bütün bu skandalların ihalesini benim üzerime mi bırakacaksın, sen de kendini kurtaracaksın öyle mi! 'Konuşurum' dedi, 'Elimde bilgi, belge, kaset ne varsa kamuoyuna açıklarım' dedi. En önemlisi 'Bizi göreve getirenlerle yaptığın pazarlıklarla ipliğini pazara çıkartırım' dedi. Baktı ki Serdar, Metin Tokat çok ciddi, pabuç pahalı ne yapacağını şaşırdı.

Metin Tokat'ın istifasından Serdar Tatlı'nın istifasına kadar geçen 24 saat Türk hakemliğinin en kara, en kirli, kasetlerin, şantajların havada uçuştuğu 24 saat oldu. Altı okka kalbi olan Serdar Tatlı, bırakmak zorunda kaldı. Bırakmasa Metin Tokat konuşacaktı. Şimdi konuşmayacak. Hiçbir MHK üyesi konuşmayacak.

'FENERBAHÇE CAMİASINI KANDIRAN ÇAKALLAR, SERDAR TATLI'YI KULLANDILAR'

Tekrar söylüyorum, Fenerbahçe camiasını kandıran bazı çakallar, Serdar Tatlı'yı kullandılar. Serdar Tatlı da sıkışınca arkadaşını sattı. Bak Serdar Tatlı, yıllar önce İSKİ skandalında rüşvet alan genel müdürün karısı, eşi kendinden boşanmak istediğinde bir konuştu, iktidar düştü. Pek tabii ki seninle ilgili rüşvet gibi bir şey ima etmiyorum ama bundan sonra gelecek MHK'lara talimatımdır, Serdar Tatlı'yı bırakın maçlara gözlemci, temsilci, top toplayıcı bile yaparsanız aklınızı alırım."

Etiketler
Ahmet Türk Kaset