Galatasaray - Konyaspor karşılaşmasında ilk 11'ler belli oldu

Milli ara sonrasında sakatlık ve cezalılarla boğuşan Galatasaray, hafta içerisinde teknik direktör değişikliğine giden ve maça yeni hocası Aykut Kocaman'la hazırlanan Atiker Konyaspor'u konuk ediyor.

Galatasaray - Konyaspor karşılaşmasında ilk 11'ler belli oldu

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 13. haftanın açılış maçında Atiker Konyaspor'u konuk ediyor.

Galatasaray'da cezalı olan teknik direktör Fatih Terim, yardımcı antrenör Hasan Şaş ve futbolcular Badou Ndiaye, Garry Rodrigues, Ryan Donk, Atiker Konyaspor maçında görev yapamayacak. Atiker Konyaspor'da ise hafta içerisinde Rıza Çalımbay'la yollar ayrılmış ve teknik direktörlüğe Aykut Kocaman getirilmişti.

Yeşil-beyazlılar, kritik mücadeleye Kocaman yönetiminde hazırlandı.

GALATASARAY - ATİKER KONYASPOR

GALATASARAY: Muslera, Ozan, Maicon, Serdar, Mariano, Ömer, Fernando, Selçuk, Feghouli, Onyekuru, Eren

ATİKER KONYASPOR: Serkan, Skubic, Diagne, Uğur, Ferhat, Jonsson, Jevtovic, Traore, Ömer Ali, Milosevic, Jahovic

SAAT: 20:30
HAKEM: Hüseyin Göçek
STAT: Türk Telekom
YAYIN: BeIN SPORTS 1

Süper Lig'de 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyeti olan Galatasaray, 23 puanla ikinci sırada yer alıyor. Yaptığı maçların 4'ünü kazanan, 5'inden beraberlik ve 3'ünden yenilgiyle ayrılan Atiker Konyaspor ise 17 puanla 9. sırada bulunuyor.

Galatasaray, taraftarı önünde oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak hem zirve yarışını sürdürmeye hem de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 28 Kasım Çarşamba günü Rusya'nın Lokomotiv Moskova ekibi ile oynayacağı müsabaka öncesinde moral bulmaya çalışacak.

Etiketler
Konya Galatasaray Saray Konyaspor