Arda Güler İddiası İspanya'yı Karıştırdı: Meğer Ancelotti O Yüzden Oynatmıyormuş

Arda Güler'le ilgili ortaya atılan iddiaların arasına bir yenisi daha eklendi. Son olarak, Arda Güler'in Real Madrid teknik direktörü Ancelotti tarafından sevilmediği iddia edildi.

Arda Güler İddiası İspanya'yı Karıştırdı: Meğer Ancelotti O Yüzden Oynatmıyormuş

Real Madrid’e transfer olmasının ardından istediği süreleri bir türlü alamayan Arda Güler ile ilgili dikkat çeken bir iddia geldi.

İspanyol gazeteci Eduardo Inda, Arda Güler’in yetersiz süreleri hakkında açıklamalarda bulunurken flaş bir iddiayı ortaya attı. Inda, Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti’nin Arda Güler’e kızgın olduğunu söyledi. Inda sözlerine, bu olayın soyunma odasında da konuşulduğunu belirtti.

"Arda Güler'le ilgili bir sorun olduğunu, durumuna çok kızdığını ve bu yüzden de az oynattığını söylüyorlar" diyen Inda’nın sözleri ortalığı karıştırdı. Inda sözlerinin devamında "Onunla ilgili bir sorun var. Bana koçun oyuncuyla aynı fikirde olmadığını söylediler. Geçen sezon finalde yaptıkları güzeldi. Ancak koçu onu pek sevmiyor çünkü ruhu ve fiziğinin eksik olduğunu söylüyor" ifadelerini kullandı.

Arda Güler’in beklenenden daha az yeşil sahada kalması, Real Madrid taraftarları tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Etiketler
Arda Güler Real Madrid