Barış Alper'e Rekor Zam! Rakiplerine Artık Zirveden Bakacak...

Galatasaray'ın geçen yılki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan yıldız futbolcu Barış Alper Yılmaz, maaşına rekor bir zam alacak. Sarı-kırmızılı kulüp, milli oyuncunun yıllık maaşını 2 milyon euroya yükselterek, onu ligdeki "en çok kazanan yerli futbolcu" yapacak.

Barış Alper'e Rekor Zam! Rakiplerine Artık Zirveden Bakacak...

Galatasaray'ın geçen yıl büyük övgü alan sağ kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz hakkında transfer iddiaları gündemden düşmüyor. Sarı-kırmızılı kulübün, bu sezon mutlu görünmediği söylenen 24 yaşındaki yıldız futbolcu için maaş zammı hamlesi yapacağı öğrenildi. Sözleşmesi geçen sezonun başında 2027 yılına kadar uzatılan 24 yaşındaki oyuncunun maaşına büyük bir zam geliyor.

Barış Alper'e Rekor Zam! Rakiplerine Artık Zirveden Bakacak... - Resim : 1

Spor programcısı Haluk Yürekli, 343 Youtube kanalında, Barış'ın maaşının 10 milyon TL'den 2 milyon euroya (75 milyon TL) çıkarılacağını söyledi. Kontratının 3 sene daha süresi olan oyuncu, bu zamla birlikte yerli futbolcular arasından en çok kazanan yıldız olacak.

Barış Alper'e Rekor Zam! Rakiplerine Artık Zirveden Bakacak... - Resim : 2

'BARIŞ, BAŞKANIN O SÖZÜNE BOZULDU'

Haluk Yürekli, Barış'ın moralinin bozuk olduğundan bahsederken, "Barış Alper, Dursun Özbek'in, 'Barış için teklif gelmedi' sözüne bozulmuş. Nottingham Forest'ın transferin son günü 20 milyon euro + bonuslar içeren teklifi kabul edilmeyeceği için Dursun Özbek'e söylenmemiş" dedi.

Barış Alper'e Rekor Zam! Rakiplerine Artık Zirveden Bakacak... - Resim : 3

Etiketler
Barış Alper Yılmaz Galatasaray Futbol