Dünya Devi Kerem Aktürkoğlu'nu Radarına Aldı: 40 Milyon Euro İddiası!

Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, başarılı performansıyla dev kulüplerin radarına girdi. Dünya devi kulübün Aktürkoğlu için 40 milyon euroyu gözden çıkardığı öne sürüldü.

Dünya Devi Kerem Aktürkoğlu'nu Radarına Aldı: 40 Milyon Euro İddiası!

Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, sergilediği performansla Avrupa'nın büyük kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı. Milli futbolcuyla Manchester United'ın ilgilendiği öğrenilirken, İngiliz kulübünün bu transfer için ayırdığı rakama ilişkin iddialar da gündeme geldi.

DÜNYA DEVLERİNİ PEŞİNE TAKTI

Yaz transfer sürecinin son süreci Galatasaray'dan Benfica'ya geçen Kerem Aktürkoğlu, Avrupa'nın devlerini takip ederek başarılı bir performans sergiledi. Genç futbolcu Portekiz Ligi'ne kısa sürede uyum sağlamasıyla Manchester United'ın radarına girdi.

Dünya Devi Kerem Aktürkoğlu'nu Radarına Aldı: 40 Milyon Euro İddiası! - Resim : 1

40 MİLYON EURO'LUK TEKLİF İDDİASI

Benfica'nın Kerem Aktürkoğlu'nu 12 milyon euroluk transfer teklifiyle oldukça başarılı bir operasyon vurgulanırken, Manchester United'ın bu transfer için 40 milyon euroluk bir teklif potansiyeli öne çıkarıldı.

GALATASARAY'A 4 MİLYON EURO'LUK TRANSFER ÜCRETİ

25 yaşındaki oyuncu, geçen sezon Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'a karşı iki maçta rakip fileleri havalandırmıştı. Milli futbolcu 40 milyon euro'ya satılırsa, Galatasaray bu transferden 4 milyon euro elde edecek.

Kaynak: Haber Merkezi