Galatasaray'ın Başına Gelmek İstiyor, Okan Buruk'un Yerinde Gözü Var

Ünlü yorumcu Sinan Engin, Galatasaray'ın kritik PAOK maçı öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Engin, Razvan Lucescu’nun Galatasaray’a gelmek ve hoca olmak istediğini iddia etti.

Galatasaray'ın Başına Gelmek İstiyor, Okan Buruk'un Yerinde Gözü Var

Galatasaray, yarın UEFA Avrupa Ligi grup aşaması ilk maçında PAOK ile karşılaşacak. Saat 22.00’de RAMS Park’ta oynanacak olan karşılaşmayı Alejandro Hernandez yönetecek. Karşılaşma öncesi Sinan Engin’den çok konuşulacak bir iddia geldi.

Galatasaray’ın şampiyonluk yarışında işi erkenden koparabileceğini söyleyen Sinan Engin,"3 büyüklerin fikstürüne bakıyorum, Galatasaray'ın maçları daha kolay gibi gözüküyor. Eğer Galatasaray'dan 10 maçlık seri gelirse puan farkını 8-10'a çıkartır ve işi erkenden koparabilir. Bu kolay değil. Ama söylediğim ihtimal de zor değil. Daha bu takıma 2 oyuncu gelecekti. Zalewski ve Pellegrini'yi almaya çalıştılar olmadı. Devre arasında da başka takviyeler yapılabilir" dedi.

Razvan Lucescu’nun Galatasaray’a gelmek istediğini ifade eden Sinan Engin, "PAOK maçı Galatasaray için zor geçecek. Geçen sene şampiyon oldular. Hocası Razvan, Mircea Lucescu'nun oğlu. Razvan Lucescu'nun da hayali bir gün babası gibi Galatasaray'a hoca olmak. Kendini kanıtlamak isteyecektir. Buranın yabancısı değil" ifadelerini kullandı.

Etiketler
Galatasaray Okan Buruk