Rıza Çalımbay O İddialara Ateş Püskürdü! 'İspat Edin Mesleği Bırakayım'

Hatayspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Daniil Utkin transferinin iptal olmasına ilişkin iddialara tepki gösterdi. Çalımbay, kulüpte kararların müzakereyle alındığını vurgulayarak, "İspatlanması halinde teknik direktörlük kariyerime nokta koyacağımı belirtirim" dedi.

Rıza Çalımbay O İddialara Ateş Püskürdü! 'İspat Edin Mesleği Bırakayım'

Hatayspor'un Daniil Utkin transferinin gerçekleşmemesinde Hatayspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın payının olduğu yönündeki haberler sosyal medyada etkili olmuştu. Çalımbay, çıkan iddiaları yalanlanladı. İddialara tepki gösteren Çalımbay, "Bahsi geçen oyuncuyu ben ve ekibim izledikten sonra hem ekonomik olarak hem de oyuncu olarak sistemimize uymayacağına karar verdik. Taraftarımız merak etmesin, bu niyetteki kişilerin artık bu kapıdan girmesine izin vermeyeceğiz. Yıllardır beraber olduğum ekibimden birinin bahsedildiği şekilde bir davranışı olduğunun ispatlanması halinde teknik direktörlük kariyerime nokta koyacağımı belirtirim" dedi.

'HATAYSPOR, FELAKETİ YAŞAMIŞ BİR ŞEHRİN TAKIMI'

Teknik Direktör Çalımbay, geçtiğimiz yıl 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketini hatırlatarak, "Hatayspor, felaketi yaşamış bir şehrin futbol takımı. Ben buraya, bu değerli kulübün başarısı için mücadele etmeye, takımı ayağa kaldırmaya geldim. Burada kendi tezgahını kurup nemalanmak isteyenlerin de her zaman karşısında olacağım" dedi.

Kaynak: DHA

Etiketler
Rıza Çalımbay Hatayspor