İstenmeyen tüylerinizden nohut yardımıyla kurtulmanızı sağlayan yöntem

Türk mutfağının en sevilen besinlerinden biri olan nohut sayesinde istenmeyen tüylerinizden kurtulabilirsiniz. İşte nohudun güzellikle ilgili mucizevi faydaları.

İstenmeyen tüylerinizden nohut yardımıyla kurtulmanızı sağlayan yöntem

İstenmeyen tüyler çoğu zaman rahatsız edicidir. İstenmeyen tüylerden kurtulmak için ya kimyasal yöntemler deneriz yada klasik bildiğimiz yöntemleri.

Oysa doğal bazı kürler sayesinde istenmeyen tüylerden kurtulmak mümkündür. Sadece işin püf noktasını bilmek gerekiyor.

Şimdi sizlerle dünyanın en ucuz güzellik sırlarını paylaşacağız. Bu güzellik sırlarını uygulamanız durumunda istenmeyen tüylerinizden kolaylıkla kurtulabileceksiniz. Uygulayacağınız kürün faydasını gördüğünüzde gereksiz kimyasal yöntemleri kullanmayı bırakacaksınız.

Bu uygulamalar sayesinde hem paranız cebinizde kalacak hem de gereksiz kimyasallar nedeniyle cildinize zarar vermemiş olacaksınız.

Sözü fazla uzatmadan tamamen doğal yöntemlerle hazırlanan iki kür tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Herhangi bir yan etki görmeniz durumunda uygulamaya son verin.

İşte tamamen doğal olan iki kürle ilgili tüm detaylar;

Hürriyet'te yayınlanan bir içerikte; Kadınların işine yarayacak bir güzellik sırrı paylaşıldı. Nohut meğer istenmeyen tüyleri de yok ediyormuş.

Malzemeler:

• Yarım kase nohut unu
• Yarım kase süt
• 1 tatlı kaşığı zerdeçal tozu
• 1 tatlı kaşığı taze krema (Yağlı ciltler için önerilmiyor)

Uygulanışı:

• Nohut ununu bir kaba koyun.
• Üzerine süt, zerdeçal tozu ve kremayı ekleyerek çırpın.
• Tüylerin büyüme yönüne sürün ve yarım saat bekleyin.
• Kuruduktan sonra ılık su ile yıkayın.

Bu yöntem sayesinde istenmeyen tüylerinizden kurtulmanız mümkün olacak. Haftada iki kez tekrar etmeniz yeterli oluyor.

DENEYEBİLECEĞİNİZ DİĞER YÖNTEM

Limon kürü;

Limon kürü, en etkili tüy azaltıcı doğal yöntemlerden biri olarak bilinir. Bu kür, limon suyu ve tuzun karışımıyla hazırlanmaktadır. Hazırlanan karışım tüy köklerini zayıflatarak zamanla tüylerin azalmasına katkı sağlar. Eğer kürü uygularken cildinizde yanma hissederseniz uygulamayı sonlandırıp cildinizi hemen yıkamanız gerekiyor. Herhangi bir yan etki görmeniz durumunda zaten tekrar etmeniz önerilmiyor.