Başkan Sandal: Kentsel dönüşüm için yeni bir model bulacağız

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Kentin en önemli sorununun dönüşüm olduğunu vurguladı.

Başkan Sandal: Kentsel dönüşüm için yeni bir model bulacağız

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kentsel dönüşüm konusunda tüm kesimlerin uzlaştığı yeni bir model bulacaklarını söyledi.

Kentin en önemli sorununun dönüşüm olduğunu vurgulayan Başkan Sandal, “Herkesin beklentilerinin karşılandığı yeni bir modelle kentsel dönüşüm sorununu çözeceğiz. İlçemizdeki tüm meseleleri çözecek dinamiğe sahibiz, sadece zamana ihtiyaç var” dedi.

Sandal ayrıca Smyrna Müzesi için Kültür Bakanlığı’na yer tahsisi yapmaya hazır olduklarını açıkladı.

VİYADÜKLERE KURTULUŞ SAVAŞI FİGÜRLERİ

Meclis üyeleri ve belediye bürokratlarıyla birlikte Fuat Edip Baksı, Çiçek ve Bayraklı Merkez Mahallesi muhtarlarıyla bir araya gelen Sandal, hem sorunları yerinde tespit etti hem projelerini anlattı.

İlk olarak Fuat Edip Baksı Mahallesi Muhtarı Necdet Sivarioğulları’nı ziyaret eden Başkan Sandal, yeni muhtarlık binasının yerini ve projesini inceledi.

Viyadük ayaklarındaki görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılması için çalışma başlattıklarını söyleyen Başkan Sandal, viyadüklerin kurtuluş savaşını anlatan resimli kabartmalarla süsleneceği müjdesini verdi.

Ayrıca Süleyman Eczacıbaşı İlkokulu'nu da ziyaret eden Sandal, veliler ve okul yöneticilerinin talepleri doğrultusunda çatı tadilatının yapılıp, yağmur suyu birikintisinin önlenmesi için ilgili birimlere talimat verdi. Esnafla tavla oynayan ve sonrasında Fuat Edip Baksı Semt Merkezi'ni gezen Sandal, mahallenin sorunlarını en önemlilerden başlamak kaydıyla çözeceklerini ifade etti.