Burdur'da CHP Bucak İlçe teşkilatından Gıda Bankası'na yardım

Burdur'un Bucak ilçesinde CHP teşkilatı imece usulü topladıklar yardımları Gıda Bankası'na teslim etti.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşa yardım etmek yerine bağış isterken CHP'li belediyelerin ve il, ilçe örgütlerinin koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşların koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşların ekonomik yükünü azaltmak için faaliyetleri sürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Bucak İlçe Teşkilatı, sosyal yardımlaşma kampanyası kapsamında topladığı gıda yardımlarını, ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Bucak Belediyesi Gıda Bankası’na teslim etti.

Burdur'da CHP Bucak İlçe teşkilatından Gıda Bankası'na yardım - Resim : 1

İmece usulü toplanan yardımları Cuma günü saat 16.00’da düzenlenen programla Gıda Bankası’na teslim eden CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, Kanal 15’e yaptığı açıklamada, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmada en kolay yolun yerel yönetimler olduğunu vurguladı.

Ülkece zor günler yaşadığımız bu dönemde ihtiyaç sahiplerine ulaşmanın, yardımlaşmanın hem sosyal vazife hem de en büyük sorumluluk olduğunu aktaran Başkan Oktay, “Bize ulaşan yardımları Gıda Bankasına teslim ediyoruz. Bundan sonrada toplanan yardımları gıda bankasına teslim edeceğiz” diyerek herkesi karınca kararınca yardımlaşmaya davet etti.

Burdur'da CHP Bucak İlçe teşkilatından Gıda Bankası'na yardım - Resim : 2

Etiketler
Koronavirüs Türkiye Burdur