İzmir’de Sokak Ortasında Silahlı Kavga, 1 Yaralı

İzmir’in Torbalı ilçesinde sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan bir kişi ağır yaralandı. Polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

İzmir’de Sokak Ortasında Silahlı Kavga, 1 Yaralı

Olay, Atatürk Mahallesi 1603 Sokak’ta gerçekleşti. İddiaya göre, 25 yaşındaki Serdar K., daha önce husumet yaşadığı bir grupla sokakta karşılaştı. Taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada gruptan kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, yanında getirdiği tabancayla Serdar K.’ye üç el ateş etti. Saldırganlar hızla olay yerinden kaçarken, ağır yaralanan Serdar K. yere yığıldı.

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Serdar K., ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Etiketler
İzmir Silah Kavga